deps Creative Commons License 2006.02.07 0 0 11978

bréékóó urak!

 

szóval az eltűnésem oka, az hogy mostanában kicsit kocsikázom. szóval van egy kis vállalkozó cimborám, aki megkért, hogy járjak már a berlingójával, vagy ha ugy alakul a ducatoval.

tegnap vvolt egy tiszaúj-nyiregy-debi-tiszaúj vonal berlingóval. múlthéten kedden meg egy tiszaúj-mezőkövesd-tiszafüred-karcag-szoboszló-tiszaúj a ducatóval. az akkora buli volt, hogy ha elkap egy zsaru tuti lecsuk!!!! ducato után huztam egy autótrélert, amin volt egy '92 panoráma ducato tiszafüredtől...... végig a 4esen.... eszméletlen volt, de a babszem ott volt a se**embe, basszus...... ja a karcagi kanyarért kaptam egy 5ezrest, míg a tegnapi kis elszaladásról egy 3ast.... tudom iszonyat kevés, de jól jön egy kis zsebpénz!!!

kérdés a fotó! ha be nem sz*rt volna a fotómasina, akkor lennének képek, meg vinném is, de a környezetemben senkinek sincs! egy kis baleset érte a gépest...... :D

 

ja a következő kanyarom nem tudom mikor lesz! van benne mindenféle árú, pölö zsinór, gépalkatrész, egyebek, súlyra sosincs túlrakva!!!!!

 

másik!

nem tudjátok a herczegh-speciál transport elérhetőségét?????? már a cégböngészőben is kerestem meg a magyar tudakotóban, meg a figyelőneten, de semmi!!!!!! ha vmilyen elérhetőséget tudtok irjátok már meg!!!! ezer köszönet!

 

cisszzzzzz