VÉLA Creative Commons License 2006.02.05 0 0 topiknyitó

Sziasztok!
Remélem nem hamvába holt vállalkozás társakat találni azegykori Labanc úti-később Budenz úti iskolaévek iránti nosztalgiázáshoz...Én 1994-ig jártam oda 8 évig,felejthetetlen tanáregyéniségekkel,osztálytársakkal..Még az öreg Kettler elvtárs érájában indultam,de aztán egy énektanár lett a diri(a nevére sajna nem emléxem),majd  Őt  asszem Török Zsuzsa váltotta,de akkor már nem jártam oda.No,a következő tanárok rémlenek:

-Édes Péter:matek-fizika,Ő volt az ofő,alapjában véve emberileg csiptem,de azt nem felejtem el Neki,hogy 4 évig pokollá tette az életemet(és nem csak az enyémet..),nem hiszem,hogy miután 2 egyetemi dipl.van,és más tárgyak elég jól mentek,4 évig külön tanár kellett,hogy meg ne bukjak..

-MÁRTA NÉNI RULEZ!!!:emléxik valaki a "Brünhildára?"Valami bitangul nézett ki,mint egy kiérdemesült NDK-s úszónő,állandóan üvöltözött,viszont ha nem,akkor nagyon szivhezszóló sztorikat mesélt..

BÉla bá énektanár: gyakorlatilag józanul nem láttam,sajnos semmi tekintélye nem volt,igy utólag visszagondolva elég brutálisak voltunk szegénnyel..

-Tibor bá:biosztanár,imádtuk,nagyon jó fej volt!

-Gömbilombi:kémiatanár,iszonyatkövér,ikerlányai voltak,és elég rendes volt..

-Ircsi( alias Turcsi)néni:töritanár,sajna nincs sok emlékem Róla.

-VÉGH ZOLTÁN RULEZ!!:Zoli bá,asszem kijelenthetjük,még életében legendává vált!
Ki nem tudná visszaidézni,ahogy azon a különös,fenyegető hangján mondja:BOGÁRKA!HOZD IDE AZ ELLENŐRZŐDET!!:)))
IMádtam a külföli utjait,sokon én is részt vettem,akkor nyilott ki számomra a világ:))
Igazi szellemi partner volt,és asszem egy bizonyos kor felett partneri szinten tekintett minket.Örök hála neki koraifjúságom szép emlékei miatt!

-Pillmann Mariann:pattanásos tornatanár,azt hitte,maj velünk bizonyitja,milyen nagy kislány,annyit szivatott minket,hogy csak na.

-NAPOLEON-Sári Erika néni-föci:hááát,mosolygás nélkül nem állhatom meg...egy nemzedék nőtt föl rettegve az órák előtt..egy osztálytársam rendszeresen be is pisilt miatta fölsős korában..hajj,azoka felelés elötti dermedt percek,mikor a naolót lapozgatta a nagyasszony...utólag el kell ismeni,jól értett az öreglány a megfélemlitéshez..a jó öreg Hitchcock az semmi hozzá képest!!

Hát,igy hirtelen ennyit,irjatok,ha van közös élményanyagunk a suliról!