babarczyeszter Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2693

Kedves Kísértet.

 

Még egyszer a tényeket. Kérlek, a továbbiakban ne állíts valótlanságot, ne rágalmazz olyasmivel, amit nem követtem el.

1. Itt neked van sok nicked, nem nekem. Nekem  csak egyetlen nickem van, az pedig a saját nevem. Hüvelyezd ki a logadatokból, ha nem hiszed. 

2. Nem irtattam ki a hozzászólásaidat, és a jövőben sem áll ilyesmi szándékomban. Tehát a továbbiakban lehetőleg tartózkodj attól, hogy a kiirtásodat összefüggésbe hozod velem. 

3. Te fogtál eszmefuttatásba a női mivoltomból fakadó tökéletlenségeimről (most is kékharisnyázol), miután azt mondtam, hogy lefektetem a gyereket, ami tényközlés, és nincs köze a nemhez (gyereke férfinak is lehet). Erre reagáltak a többiek. Mivel a  politikatudóstól eltekintve még senki sem gondolta az engem bíráló emberek közül, hogy ez megfelelő magyarázat lenne a hiányosságaimra, netán megfelelő érv az állításaimmal szemben, egy pillanatra azonosítottalak titeket.

4. A "hülye picsa" kifejezést idéztem. Nem látom okát, hogy a teljes levelet előkeressem és bemásoljam ide, ezzel levéltitkot sértenék még akkor is, ha eredetileg egy hosszú listányi "ballib" kapta a szóban forgó levelet. Az akció célja az volt, hogy értelmiségiek szólítsák fel Deutsch Tamás akkori minisztert,  határolódjék el a cseh kormánytól valamilyen jogsértés miatt, tekintettel a saját, még a csehszlovák időkre datálható hányattatásaira. A válaszlevelemben azt fejtettem ki, hogy nem látom, miért kéne Deutschnak -- bármit gondolunk is róla, a miniszteri ténykedéséről vagy a cseh esetről -- a külpolitikába ártania magát sportminiszterként, és esetleg nemzetközi botrányt okoznia azzal, hogy egy hivatalban lévő magyar kormány tagjaként szólózik saját "hitelessége" érdekében. Lehet előtte, lehet utána, de miniszterség közben ez nem kívánatos. Ha ez az álláspont gyávaság, akkor gyáva vagyok.

5. Nem állítottam hazugságot ebben a topikban egyszer sem (nem is világos, hogy milyen kijelentésemet tekinted hazugságnak, így ezt csak általánosságban szögezhetem le).

 

 

Továbbra is várom válaszodat arra, hogy mit jelent a liberalizmus szerinted.

 

Kellemes további dilettante és amateur gyűlölködést. Javasolnám, hogy a görög "philo"- előtagot se hagyd parlagon.

 

Előzmény: Törölt nick (2689)