pajkoszozi Creative Commons License 2006.01.27 0 0 640

Zealander!

 

Imen , mint olvashattad, elzárkozódik a tudattágítás és egyébb ehhez hasonló módszerek gyakorlásától, ezért kérdésedre én szeretnék válaszolni - ha már 14 éve rendszeresen alkalmazom ( különböző anyagok nélkül) -

 

Ha kicsit szúfista oldalról közelítem meg a dolgot, akkor azt kell mondjam, hogy az " emlékezéskor" megtapasztalt dolgok isteni voltát a Korán kinyilatkozásain keresztül ellenőrzi.

 

Az én gyakorlatom sem más e téren - pedig a szúfizmussal kb. 2 hónapot ha foglalkoztam eddig -.

 

Gyakorlatilag számomra a Biblia - Ó-, és Újszövetség- az irányadó, és a benne lévő tanítások persze. Emelett most már a szúfi írások illetve a zsidó Zóhár is segítségemre vannak, bár most már csak utólag :)

 

És, hogy mi volt még a Biblián kívül a támasz és bizonyosság? Leginkább a hit és a megtapasztalt , befogadott tanítások gyümölcsei! Úgy, ahogy Jézus is tanítja: ha jó földbe hullik a gabona magja, akkor az jó termést fog hozni! Vagyis az életem bizonyítja az eddig megtett utam eredményét!

 

Az Istent kereső vándorokat útjukon maga Isten védi és Ő tanítja a vándorlókat!

 

ui: bár egyedül kezdtem vándorlásaimat, de később barátom is követett, és az együtt átélt dolgok mai napig olyan erőssek, hogy nem tudok már nem hinni megtett utamban, valamint Istenben :)

 

Előzmény: Zealander (633)