volánbarát Creative Commons License 2005.12.25 0 0 30621
Egyébként látom, hogy téged érdekel az árkiegészítés téma. Nézzünk már utána, hogy hol melyik Volánok csaltak ilyenekkel:



1. a Vértes Volán kissé későn ébredt és tavaly trükköztek csak, idén - tudomásom szerint - már nem:

Tatabánya:

"Előnyös együttműködés köttetett a megyeszékhely önkormányzata és a Vértes Volán Rt. között. Ezt Bencsik János jelentette ki szeptember 10-ei sajtótájékoztatóján.

A helyi tömegközlekedés által használt közúti létesítmények felújítása a régi autóbuszok átépítése és az általános iskolai alsó tagozatos diákok ingyenesen biztosított bérlete jelzi, hogy az idei évben is kölcsönösen előnyös együttműködés jött létre a megyeszékhely önkormányzata és a Vértes Volán Rt. között - hangsúlyozta Bencsik János..........Továbbra is több mint háromezer kisdiák utazik ingyen a tatabányai helyi járatokon."

ugyanez Komárom:

Zatykó János (polgármester): Az Ügyrendi, Műszaki és Pénzügyi Bizottság az előterjesztést megtárgyalta. Az új határozati javaslat alapján az eddigi támogatási részt a jövőben úgy biztosítják, hogy 190 éves diákbérletet vásárol a szőnyi és monostori általános iskolások részére. Így a Vértes Volán Rt. olyan támogatáshoz jut, mely alapján 2005. évben egy új autóbusz beállítására kerülhet sor.
Előzmény: Carpy (30570)