_fawlty_ Creative Commons License 2005.12.02 0 0 2176
- Szcientológusok a Parlamentben? -


Tisztelt IndyMedia!

Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a parlament által a napokban tárgyalt lobbi törvény
http://www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_adat?p_ckl=37&p_izon=17795
elfogadását leginkább szorgalmazó szervezet nem elfogulatlan.

Az Első Magyar Lobbi Szövetség alelnöke Kopiás Gábor szcientológus; mitöbb a Wise (World Institute of Scientology Enterprises) cégként funkcionáló Kopiás konzultingon kívül a szintén Wise cégként működő és egyben WISE cégeket "gyártó" céggel is szoros kapcsolatban áll, a napokban általam kapott információm szerint annak elnöke vagy volt-elnöke. E cég vélhetően a – szintén Wise - COMLINE Üzleti Oktató és Tanácsadó Iroda, bár információm nem 100%-os e téren.
http://www.whyaretheydead.net/misc/work/wise_2004_directory.html

A kopias.hu-n már nem található információ a cégről, azonban a google kereső által kiadott linkek tárolt oldalain lehet utána nézni. A comline.hu (talán) címlapján szerepel, hogy wise cég.

Kopiás Gábor egyik célja, mint ahogy egyik konferencián jelezte is, hogy „az 1%-hoz 1,5%-ot rak[jon:szerk] hozzá az állami költségvetés”, mely nagy pénzügyi növekedést biztosíthatna a szcientológiai egyháznak.
http://www.fibraco.hu/lobbi.htm

A lobbi törvény nem véletlenül nem szabályozza egyértelműen, hogy
. a törvény kizárólag a jogalkotási folyamatokra vonatkozik (egyéb folyamatokra nem), valamint hogy
. a lobbistákat összefogó szervezet nem állami szerv. Íly módon, ha elég sikeres lesz a érdekérvényesítő tevékenysége, a magát Első Magyar Lobbi Szervezetnek nevező társulás vegye a kezébe. Lobbi tevékenysége máris a legerősebbnek tekinthető, hiszen a Parlamentben a napokban szervezett az Országgyűlés Civil Irodájával együtt egy tájékoztatót/vitát, amelyen domináns szerveként lépett fel, mintha automatikusnak tekintené, hogy ha megnyílik a lehetőség, hogy civil szervezet kontrollálja a lobbizást, akkor automatikusan nem más, mint ők lehetnek azok. Ennek megfelelően természetesen azt kommunikálják, hogy ők nem lobbiznak. Az Első Magyar Lobbi Szervezet elnöke Vass László http://politikatudomany.bkae.hu/oktatok/vass/ , alapító tagja és alelnöke Sándor Péter http://politikatudomany.bkae.hu/oktatok/sandor/ kik feltehetően nem szcientológusok; Vass Lászlóról azt gondolom, hogy teljes bizonyossággal nem az.
. Nem véletlenül nem vonatkozik a törvény tervezet a civil szervezetekre, hiszen azok adott esetben a pénzügyi megfontolásokkal ellentétes gondolkodásmódot is képviselhetnek, mely a szcientológusok érdekével ellentétben áll.
. Felmerül a kérdés, hogy az Igazságügyi Minisztérium miért nem egyeztetett a szokásos módon a lobbi törvénytervezet benyújtását megelőzően a pártokkal?
. Elgondolkodhatunk azon is, hogy ki az, aki a törvényt ilyen módon szerkesztette, és milyen kapcsolatban áll az a szcientológus egyházzal, Kopiás Gáborral, vagy akár a Dianetika irodával.

A szcientológia azért veszélyes társadalmunk számára, mert követőit kizsákmányolja, rendkívül magas díjú képzésekbe csábítja tagjait (pl. a Freewings mediterrán tengeri óceánjáróján - 300-500.000$-ba kerül egy képzés -, melyért tagjai mindent megtesznek, eladva házukat, autójukat is akár. A wise cégek trénerei (szcientológusok) kijelentik legjobb tudomásom szerint, hogy az ő "szervezési" ábrájuk osztályai szerint kellene a kormánynak, a közigazgatásnak is működnie, és minden befolyásukat latba vetik, hogy elérjék ezt. A bekebelezett wise cégeket örökös pénz utáni robotikus hajszába kergetik, tagjaiba belesulykolja a mindenek fölötti hatalom elérésének eszméit. A szcientológia valójában egy pénzt gyártó vállalkozás, mely a nehezebb felelősségre vonás és pl. az adózás és a felajánlható 1%-ok miatt titulálja magát vallásnak. Alapítója L.R.H. szci-fi írással is foglalkozott. A szcientológia "magasan képzett" emberei az Operative Thetan-ok, kik pl. az OPIII. képzésen megtudhatják, hogy Xenu nevű világuralkodóról szóló mesét, melyben LRH játssza az embereket megmentő jó szereplőt és Xenu a gonoszt.
http://www.xs4all.nl/~kspaink/fishman/ot8b.html
http://www.answers.com/main/ntquery?method=4&dsid=2222&dekey=Xenu&gwp=8&curtab=2222_1
A szcientológia az Istenhitet a kiiktatandó R6-os implant-nak nevezi, Jézust pedig az egyik magasabb OT képzésen pedofilnak kell elfogadni. A pszichiátereket egy űrbéli uralkodó kontroll-szervezetének gondolják, és a CCHR nevű szervezetükkel lépnek fel ellenük.

Az információkat kérem, saját érdekükben a lehető legóvatosabb módon ellenőrizzék; továbbá kérem identitásom eltitkolását (minden szóba jöhető fórum előtt) érthető okokból.


Üdvözlettel,