Leadfoot Creative Commons License 2005.11.25 0 0 10547
Csak azt felejtettem el, hogy éjszaka jövök haza... na mindegy, a kép nem lényeg. Egyébként amennyire kiderítettem, Pug 405 felnit vettem.

Szóval a sztori: megyek a Mecsekoldalban, jó kis szűk dűlőutak. Föl kellett mennem egy jóóóó meredek, tükörjég lejtőn. Illetve föl kellett volna, mert ott még új téligumival se lehetett volna (nemhogy az én használtjaimmal), maximum szögessel.
Nem volt mit tenni, vissza kellett ereszkedni rükiben. Lusta voltam letolatni a lejtőn, meg akartam fordulni egy kapubejáróban (betolattam), csak túl kicsi volt, mikor fordultam kifelé, a kocsi orra felakadt a szemben lévő partoldalra. Ott álltam beszorulva. Előre már egy centit se, a lökős bele volt ágyazódva a partoldal földjébe, hátra meg tolatni kellett volna (fölfelé a tükörjégen... reménytelen volt (remélem érthetően magyaráztam el a szitut).
De ez még semmi... az egyik ott lakó kijött és segített. Hozott homokot, jó alaposan beszórtuk a kerekek alá/elé (mögé, mivel tolatni kellett), és végül sikerült kiszabadulnom. Megúsztam egy kisebb horpadással a z első lökhárítón, szerintem egy műanyagos megcsinálja viszonylag csekély összegért (remélem). Megálltam, kézit behúztam, kiszálltam, hogy megköszönöm meg ilyesmi.

És most jön a java... a kocsi behúzott kézivel elkezdett csúszni lefelé a jeges lejtőn!!! Én vagyok a hónap mázlistája, mert éppen becsúszott az egyel lejjebbi, a lejtőről "sréjen" nyíló kocsibeállóba. Azt még el kell mondanom, azt a kocsibeállót is elég tisztességes fal választotta el a lejtőtől. Simán több százezres kár lehetett volna a kocsiban... :-O

Majd egyszer lefotózom a helyet, így nehéz elképzelni...
Előzmény: Titto (10545)