Hentes2 Creative Commons License 2005.11.23 0 0 306

Természetesen, hogy melyikünknek mi tetszik az viszonylagos. A Saxo is ilyen kompromisszumok szüleménye. Alapjában mint már a múltkor is említettem egy ilyen autót észre sem veszem, hogy szembe jött velem az utcán. Az én álmom egy 

Cadillac DeVille  és azt hiszem meg is vehetném magamnak, de most ésszerűségi és persze anyagi okok miatt nem tehetem. Szóval mégis ez a kis pici autó olyan kellemes érzésekkel tud eltölteni mint ma például úgy számoltam ki, hogy éppen beérek a céghez dolgozni. Be is gurultam az én kis helyemre (ami történetesen a kerékpár tároló, de mindegy! :-)) és megkérdtem a portásokat, hogy hadj dugjam be a konnektorba kis töltésre, mert ugye Low Batt van és máskülönben nem tudok hazamenni. Ok. Megyek haza este és itt visszakanyarodok a kellemes érzéshez, hogy mikor reggel ideértem tök üres volt a "tankom" és nem történt semmi más mint, hogy az autó itt várakozott rám és láss "csodát" gyakorlatilag befektetés nélkül tele tankal várt rám és akár mehetek is ahova akarok, persze a hatótávolságon belül.

Lassan már mindenhova ezzel a kocsival akarok menni, mert olyan jó olcsón autózni! :-)

 

Akkumlátor:

Köszi, hogy segítessz a náci nyelvben, mert én nem szeretni és tudni beszélni.

Igen, már látom, hogy elég régi az oldal, de mint érdekesség tettem be, hogy érzékeltessem talán beszerezhető turbós akksik is a verdához.

 

Személyes találkozó:

Persze lehet, megbeszélt időpontban, mert elég sokat dolgozom és hogy itthon legyek. Gondolkoztam, ha komolyan érdekel segíthetnék felkutatni egyet. Eléggé bele voltam merülve annak idején, hátha gyorsabban menne és talán én sem árvárkodnék itt egyedül a kocsimmal. Meg a francia ismerősöm talaán könnyebben találna eladót mint mi innen. Ráadásul a francia nem beszélni semmilyen idegen nyelvet. Én angolul beszélek és azt valahogy nagyon nehezen ment nekik.

Sok mailomra nem is válaszoltak.

 

Other:

Úgy gondoltam beruházok kis big musicot a gépbe és lehet veszek holna bele valamivel komolyabb hangtechnikát a dodzsembe, mert amit kaptam vele elég vacakul szól.

 

Üdv: Hentes

Előzmény: kotoc (305)