El Funko Bastardo Creative Commons License 2005.11.11 0 0 30

Nos...

 

Ez a film amit keresek, azzal kezdődik, hogy egy kisbuszra való fiatal férfi és nő utazik vhová. Az egyikük egy gyönyörű szőke, sötét szemekkel, egy bajszos fickó mellett ül. "Véletlenül" lecsúszik a rózsaszín nyári ruhájának a pántja, felkeltendő a fiatalember érdeklődését. A film narrálva van, még a narrátor is felhívja erre az eseményre a figyelmet.

 

A kisbusz egy meghatározhatatlan funkciójú házhoz érkezik, amely inkább egy kastélyhoz hasonlít, amerikai módra, ún. "manor". A tanulók, merthogy ez vmi szex iskola, kiszállnak, és asszem Tom Byron (nem biztos) fogadja őket, akinek van egy nyomorék, félkegyelmű szolgája is. A személyzethez tartozik még egy hallgatag őr is aki mindig öltönyben van.

 

A rózsaszín ruhás szőke, és a bajuszos férfi egy szobába kerülnek. Pár mondat után (németül volt meg a film, nem értettem semmit) a lány felhúzza aruháját, ohne bugyi, és a fickó leguggol és elkezdi izgatni kézzel-nyelvvel. Ez megy egy darabig, majd beakaszt neki hátulról, a lány mindkét lába a földön. Kis idő múlva a lány megfordul, letérdel elé, és egy különösen figyelmes szopásban részesíti. Egész lelassítja, még a fogait is használva a makkján, olyan finoman ahogy még senkit nem láttam. Ezután újraindul az akció, elkezdenek döngetni, szintén állva és hátulról, de most a lány egyik lába a széken van. Van előttük egy tükör is asszem, vmi szekrényfélével. Ugyanebben a pózban vannak amikor a fickó elélvez, csak úgy a levegőbe, a lány megpróbálja alárakni a kezét. Ugyanígy egymáshoz simulnak, a lány a markából és az ujjairól eszegeti a spermát, végül a fickó kérdez valamit, ő mosolyogva válaszol és csókolóznak. A lányon végig rajta van a rózsaszín nyári ruha, csak épp a derekára gyűrve.

 

Az egész film elég sötét. Olyan jó kis meghitt tompa megvilágítása van, és az a kopott 70-es, 80-as évekbeli hangulat...

 

A film egyéb jelenetei közt  van egy medencés akció, asszem három pár vesz részt benne az egyik a már ismert Bajusz Bandi- Szőke páros (a többiekre nem is emléxem). A lány leúszkál a víz alá szopni, aztán hátulról kefélik.

 

Van egy jelenet, amikor a tanítványok arra érkeznek az egyik szobába, hogy Tom Byron (ha ő az) fenekel egy nőt lovaglópálcával. Ezen természetesen fölizgulnak, a többit ki lehet találni...

 

A film végén egy vacsora, bankett v. vmi hasonló történik, mindenki kiöltözve - persze hatalmas orgiába torkollik. Még a néma őr is bekapcsolódik, leszopatja a szöszit, (akinek a haja fel van tűzve) miközben a félkegyelmű segítő a háttérben maszturbál. A film végén a diákok beszállnak a kisbuszba és elmennek.

 

Hát ennyi. Ha valakinek, bárkinek, akárkinek beugrana vmi (cím, szerplő neve, bármi) erről a filmről, írja meg, legyen szíves...

 

Bastardo