mbw201_320CE Creative Commons License 2005.11.08 0 0 39454

Nem, nem semmiképpen sem gondoltam a tartalomra. Láttam, hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek, ráadásul nagyon korrektül vannak kidolgozva (mindentől függetlenül, jó hogy végre elkészült magyarul pár új dolog)!

A design-ra gondoltam. Végülis annyi közös van bennünk (benned-bennem), hogy foglalkozunk mind a ketten grafikai dolgokkal. Én, mint az előző hozzászólásomban is hangsúlyozottan magánember, nem használtam volna fel újra. Te megtetted, te dolgod, te boltod. Egyszerűen csak meglepett... Az MB-carsos hozzászólások között kevesebb acsarkodót olvastam (lehet, hogy figyelmetlen voltam!!!), mint a Youngtimerseseké között, mindössze ez váltotta ki bennem a reakciót. Talán nem kellene azonnal mindenre, mint éhezett vad a véreshúsra ugranod... esetleg úriember maradhattál volna.

 

Másrészt nem volt nyilt kihívás. Nevezheted aminek akarod, de oda volt írva, hogy privát vélemény és nem vitatéma. Nem is annak szántam. Viszont Lex volt mostanában az utolsó ember a magukat "szakadároknak" vallók közül, aki értelmes, úri módon közelítette meg az el-el harapódzó témát. Mivel minduntalan beleütközik az is akinek nincs hozzá köze - így lassanként mindenkié lett a dolog. De szerintem senki sem ezért jár ide. Kár, hogy most te is megint ellenségeskedésként értelmezted.

 

Hogy te mitől vagy barna, meg mitől sem, azt ne velem beszéld meg! :) Biztos nem attól az "ügytől" amit emlegetsz, mert semmi közöd nem volt hozzá szerencsédre, mint ahogy egyetlen embert leszámítva senkinek sem. Ha akarod újrakezdheted, de utólag majd nehogy azt mond, hogy én hoztam fel! - Köszi...

 

... és a megbékélés jegyében kérlek (bár nem hiszem, hogy kellene hovatartozást kimutatni, tehát én sem teszem) ne kontrázz rá légyszi a dolgokra. Nincs mire! Nem bírállak, nem tartalak sem téged sem mást sem innen sem onnan sem rossznak sem jónak. Csupán arra akartam utalni, hogy találjukmár meg miért vagyunk itt függetlenül attól, hogy kikkel szereted még jobban a Mercedest és kikkel egy fokkal kevésbé! - ha ugyan téged is a Mercedes vezérel jelen esetben(?)!

 

MINDENKITŐL BOCS A HOSSZÚ ÍRÁSOKÉRT!!!

Előzmény: hieronymous (39434)