TUZI Creative Commons License 2005.11.04 0 0 75
Hy.

Az az igazság hogy nincs kedvem most utána nézni, DE én úgy érzem hogy sokkal jobban megy ha nem padlózom hanem csak majdnem padlóig nyomom. Ekkor is vissza vált (ha kel) de nem annyit . Ja annak nincs kedvem most utána nézni hogy hol is adja le a max. nyomatékot. Szóval nem biztos hogy jobban egy ha vissza dobja és felpörög 3800-ra és innen gyorsit 4300-ig, mint ha nem kapcsol vissza annyit és mondjuk le esik a fod. 2500-re és innen húz 4300-ig.

Az "S"-el pedig az a próblémám hogy nagyon huzatja, lást fent. Én nem szeretem majdnem leszabájozásig forgatni. Érzésre 2000-nél indul a turbó ,és 3000 körül nekem már bőven elég.

Az pedig hogy "D"-ben nem lehet gyoran indulni, kamú. Nemtudom ,de nekem már sikerült úgy indulnom hogy szerintem dolgozot a kipörgésgátló, száraz aszfalt 205-ös 16" kumival.

Továbbra is az a véleményem (ezért is vettem) kényelmes ,szerintem kitalálja a gondolatom és az én vezetési stilusomnak maximálisan megfelel. Pedig nem vagyok egy lassan bénázó vezető. Szeretek ritmusosan haladni. Drága nejem ,na Ő aztán főleg értékeli.
Előzmény: Varshi (73)