-vitya- Creative Commons License 2005.11.02 0 0 18527
Oltari szivasban vagyok...

Elozo tulajt nem tudom utolerni, a telefonszam nem mukodik. Remelem el nem koltoztek, mert az ugyvedi megkereses a cimukre fog menni. Nehany dolgot elfelejtettek megemliteni a szerzodeskoteskor. Konzultaltam jogasszal, aki azt mondta, hogy a szerzodesem szovege feljogosit arra, ha a szerelo olyan dolgokat talal az auton, amit nekik tudniuk kellett volna, es nem mondtak el, akkor visszakovetelhetem a penzemet...

Hat van par olyan dolog...

Az autot eletveszelyes volt vezetni, en meg 3000km-t mentem vele , legalabb. Torott elso felfuggesztes, torott hatso rugo, a hatso fekek teljesen szarok voltak, szet volt rohadva, nem mukodott...

Javitasi koltseg cca. 400e HUF. Ha kifizeti a felet, akkor nem fogok anyazni tovabb.

Mellesleg, egyszer valamikor volt a kocsival valami, at van utve az alvaz es motorszama... AF.....AF betu/szam sorra... Ami a szerviz szerint azt jelenti, hogy valamikor a felugyelet uj alvaz/motorszamot adott neki, ebbol 1 jo dolog van, hogy az AF kezdetueknek mar biztosan semmi gondjuk, es tisztak...

Ez a felugyeleti mumus szerint akkor lehet, ha az autot pl. elloptak, de megkerult...

Egyszeruen nem tudom utolerni az elozo tulajt, mintha a fold nyelte volna el.. Kezdem ugy erezni, hogy direkt atb@szas aldozata lettem.