BlackStar Creative Commons License 2005.10.23 0 0 14302

A munkapiacon viszont egészen más a helyzet. Az általános képzettségü tömeg sokkal jobban kezelhetö, mint ugyanez a mennyiség nagyobb müveltséggel a koponyájában, rádásul, ha az általános müveltség gyarapodik, akkor azok könnyebben átlátják a  sok-sok társadalmi csapdát.

Hát izé. Ez azért így csak nem bisztoss?

 

(Ez viszont abszolut nem érdeke a hatalomnak, bármilyen szinü is).

A hatalomnak valszeg tényleg nem. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a multicégeknek télleg nem érni meg az, ha a TÁRSADALOM nem szakbarbárokból áll. De hogy az alkalmazottaik...? azért ott még csak nem tartunk...

Ha ott tartanánk, akkor a 75 éves Józsibácsik lennének nyeregben, akiknek minden mondatuk úgy kezdődik, hogy "Hámerazóbány".

Bár végülis egy választási kampány elsősorban az ő felheccelésükről szól ... :-/

 

Ezért általában sehol nincs társadalmi érdek az általános müvelség növelése érdekében, mert a kevésbé müvelt tömeg "könnyebben" kezelhetö   - sajnos. 

A multicégeknek igen (kevéssé éntudatos, nemzeti és nemi jellegzetességek nélküli, saját akarat nélküli, de jólfeljett egójú, az igen). De egy általános kormánynak csak nem? (OFF: nem a mostaniról beszélek, nekik nem érdekük, hogy az átlagpógár tudjon összeadni-kivonni. Brüsszelben tudtak, lett is balhé belőle :)) )

 

(ezért nincsen ma tul nagy következetesség bizonyos iparágakban, mert az adott feladat megoldása után az egész társaság szétszéled, maradnak csak a komputerekben örzött adatok, amit egy esetleges folytatás esetén rendszerint egészen más emberek kezdik el tanulmányozni, és ezek alapján kialakitani a következö generáciot.)

Itt a pajti mellettem a szoftverét úgy fejleszti, hogy angolul és magyarul felkommentezi körülbelül olyan arányban, hogy 1K kód és 10K duma.

A kód most 6 mega :)))

Előzmény: etwg (14292)