kulináris kóstológia Creative Commons License 2005.10.07 0 0 138

Stefiadri (kocsonyául is) szépen szólsz...

 

Most, hogy éppen drágul(t) a palackos gáz, nem lenne gáz, ha bevállal6nám a(z)

(f)üstfelügyelőséget, mit segédletünkkel belepakolsz hadd rotyogjon!

Kocsonyának, jó húslevesnek, hurkábavalóknak lassú forrás, sok/több idő kell.

 

(Hej, Stefiadri!

Gyerekkori szalmapörzsöléses disznóvágásokat juttattad eszembe, meg a kukoricacsutkás pörzsölőket ... Istenem!? .................................................................)

 

A hideg majd jőni fog, s a miskolci módra rezgő téli kocsonyák mellől gondol6unk vissza az októberi - mint akár a mai is, - verőfényesre!

 

A fagyasztó hidegben (majd) legfeljebb fagyálló gyümölcspárlattal teszünk óvintézkedést a siserehednyi pusztítók/fogyasztók fagyállóságára.

No, ezt virtuálisan már ki is főztük, csüccs asztalhoz! Jó étvágyat, így délidőben!Egészségünkre!

Előzmény: stefiadri (135)