McBeat2 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 32

A dupla Lennon nem is rossz,már meghallgattam. Vajon ezen a Let it be dvd-n mi lesz a ki nem adott rész, mert bootlegben él egy Let it be outtakes film, csak nem az lesz rátéve?

Hát a press to play-nél azért van gyengébb jóval. A gyors számok jók a lemezről, a lassúk sok hallgatás után lissé vontatottá válnak számomra. A Press és a stranglehold kifejezetten jó. however absurd, only love... is egész jók. a talk more talk-ot viszont ki nem áll...

Túl van kissé tupírozva szintivel meg dobgépekkel az album.

A MC II viszont dobogós lemez.(a 2B elveszett számai is egész jók).

Én inkább aggódnék a London town miatt. Pár szám nagyon jó. A többi viszont, a lemez 2. része, mintha direkt vacak akarna lenni. Még a morse moose valamit visszajavít, mert jó üteme van.

És hát ismét a Flaming pie... A Ringos számok(nem miatta) hallgathatatlanok szinte. pár jobb szám van, de maga a lemez stílusa kissé mesterkélt számomra.

Viszont a Back to the egg-et sok publikáció lehúzza, mert nem túl jó szerintük. Hát pedig kedvenc albumaim közül való. Talán csak az again and again.... ami gyengébb, a többi nagyon jól hangszerelt, dögös szám. Szerintem a lemez briliáns. Régen többre tartottam, mint a Band on... lemezt.(Most fej-fej mellett).

üdv 

Előzmény: ironalex (31)