Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.03 0 0 354

Ráérő fiúkák. Most már elegem van a megjegyzésekből. Soha nem állítottam magamról azt, hogy idegen vagyok.Csak megjelent egy kérdőív valakinek az összeállításában, amire azt mondtam, hogy 85 %-ban megegyezik az én álmaimmal, tapasztalataimmal. Nem én állitottam, hogy csillagszülött vagyok, nem én találkoztam sem ébren, sem álmomban ufonautákkal.

Én viszont láttam olyan repülő tárgyakat, amire azt mondták,hogy UFO volt, én nem győződtem meg róla.  És két esetben is, hajnalban/ébredés után, de nem láttam senkit/ hallottam olyan gépi hangokat,melyek az ősi nyelven /francia-latin keverék/besoroltak jellem alapján. Ezt is csak azért meséltem sok év után, mert annakidején a Déri János UFO-s műsorában többen is jelezték,hogy ugyanez megtörtént velük is. Tehát ők is abban az időszakban gépi hangokat hallottak ébredésnél. Mindaddig én is csak álomnak tartottam. De nem állítottam, hogy ufonautákkal találkoztam, csak ez az érdekes eset velem is megtörtént.

Tehát mindenféle összehasonlítgatást és sértegetést a jövőben személyemmel kapcsolatban kérek mellőzni. Próbáljatok meg egy ici-picit értelmesebbnek tűnni, ha már tudományos topicba irtok.

Magamról még annyit: kimondottan reálisan szemlélem a világot, csak örökös vágy él bennem a csodavárásra.

Ha egyszer majd azt írok valamelyik topicba, hogy ufonautákkal találkoztam, vagy üzentek általam az emberiségnek, azt igazságnak vehetitek. Mert én nem hülyítek senkit, de engem sem hülyíthetnek, mert sokkal reálisabban szemlélem a világot.

De nyitott vagyok minden iránt és semmit nem utasítok el rögtön. Úgy gondolom,hogy a nyitottság tudományosabb, mint a merev elutasítás.

Mert a tézis a hipotézisből lesz uraim.

Előzmény: Threepwood (313)