Helleluja Creative Commons License 2005.09.21 0 0 59
U.S.A. sorsa,óh mily sors, óh mily sors...leend?
 Helló itt a hellovasotok, mert ugy lehelleteket meg lehellkéteket a pokolba küldtétek? Ha ha ha...aki másnak vermet ás, vagy ássat, maga esik mag aki ásatta eggütt estek bele? Ha ha ha...Nem ti, akik örökké, tudtok szeretni, mert Jézusunk: nekem adatott minden hatalom égen földön, na most Jézuséi vagyunk? Aaaaaaaaa...hát!!! Mindörökké ugy volt, s mindörökké ugy ugy ugy... legyen!!!
 Kérünk drága Jézusunk hogy fényed legyen bennük meg rajtunk most is, mindig, mindörökké!!! Halleluja halleluja...hála Néked, s nektek is Őbenne kistesvérek...halleluja halleluja... megérkezett lehell - lehellke hellovasa...nyihahaha
 Talán egy pár pontba hogy fel szálljon a páva, közbe, vagy mit akartok, vadvármegye házra: 1. vegye tudomásul mindenki, velem, most egy magyar testvéremmel, de barátommal is, senki de senki nem rendelkezhet, s legyen bárki, nem mondok neveket, de legyen akármilyan- e wilági nagyság, értjük? Na testünkkel addig mig nem lesz a NAGY ROBBANÁS, mert bizon meg kell tudnunk magunkat szabaditani, tehát nem azért tartattnak meg a gonoszok, hogy büntetés, hanem vissza de vissza mindent rátok!!! mondjuk ha lehagyod a r, máris tudja ki? Ugy ahogy mondom, most az Égeiek: neked kell magadat szabaddá tenned, mert szellemedet - lelkedet senki nem tudhatja, csak te? 2. Mindig kell lenni valakinek, aki csokorban mindent ami létezik, a magyar hasznára javára kamatoztassa, na elég lenne egy pár jelentkező, de most oly sötétségbe vagyunk, hogy mindenki pont a saját kárát kárrálja, akkor is, ha nem fizetnek érte semmivel? 3. mi magyarok, tehát mi csak Jézusunknak engedelmeskedünk, ezért mi körülöttünk forog itt is a világ, mert ha nem, tessék nézzettek bele, a nagy semmibe, ami, MI EZ? Virtyuállat reality? Hogy mivel bizonyitom, kérdem, mi az ami megmaradt? EGY MEGMARADT, MIT JÉZUSUNKÉRT TETTÉL, ÓH AZ EL NEM HERVAD, SOSE MULIK EL, MIT JÉZUSUNKÉRT TETTÉL, na most éreznetek kell, akik velem egy huron rezzegtek, a mennyekbe vagyunk? Hisz ahol Jézus testvérei szeretet van, ott a mennyekországa, ahol két magyar már Jézusában = magyarország mennyorságot megjelentettük?
 Sem lehelleteket, sem lehellkéteket, de itt van hellló a helllovas, csak aki Jézusunkat ismeri, azt tud életet teremteni, s legalább is, fénybe vagy, vagy megütődtél, akarom ihellehellehelődtél, vegyél levegőt, mélyet, lélegezz hhhhhi -haaaaaaaa hhhhhhhi haaaaaaaaa...
 Aranyos testvéreim, ti vagytok a föld sója, igaz leghátsója, de hatsóbókból lehetne elsők, ha most rögtön megforditottuk e wilág 4szarkát? Vagy inkább 4ló, de mi van ezzel a lóval? Trudod hellló, a nyeritős, s nincs zabola, nem kell?
 Minek örülök? Nektek, annak a pár magyarnak, akik senkinek se kelletek, nincs semmink, vagy mégis szerezzünk, egy kis örömöt, magunknak?
 USA két részre szakitása, ezennel térjünk a tárgyra? Igen igenis kérem alláhsan...trudod meg ne csókold, a tallpam? buki buki?