XSAk Creative Commons License 2005.09.05 0 0 179
Én ott voltam azon a Bp-i koncerten. Nagyon régen volt, nem sok mindenre emlékszem, inkább csak érzésekre, hangulatokra.

Először nagy (talán Nép-)stadionba írták ki, majd a végén átkerült a kisstadionba. Nem baj.
Az előzenekar a Republic volt, akik jók voltak, de hát nem azért mentünk :-). Állítólag a Republic zenéje közben Michael kijött vmi pulpitusra, s tapsolt a zenekarnak. Én erről lemaradtam (nem láttam, mert koncentráltam, nehogy lemaradjak valamiről).
Azután szünet volt, átszerelés, s én csak arra emlékszem, hogy egyszer csak előttem volt az egész zenekar, s már ment A Zene.
Tényleg nem emlékszem, hogy miket adtak le, gondolom az akkoriban sztenderd számokat, Nídjutunájttal (mondjuk nem ez az a szám, ami a legjobb élőben) mindennel együtt. Csak az jön vissza, hogy nagyon jól éreztem magam, s szuper hangulatban jöttem el.

A hugommal voltam, aki nem rajongó, bár kedveli az INXS-t, s ő mondott olyan részleteket, amikre én nem emlékeztem (el voltam vakulva, vagymiaszösz), pl. hogy M. tapsolt a Republicnak.

A koncert előtt egy hónappal Miskolcon jártam, s ott ki volt rakva egy nagy INXS plakát. Bementem a koncertirodába s szabályszerűen lekönyörögtem a plakátot... Nagyon nem akarták odaadni, de végül meglett. A sarka szakadt volt. Sokáig díszelgett a szobám falán. Jó volt ránézni.

Ennyi. Jó volna, ha valaki olyan is leírná élményeit, akit emlékezőtehetséggel is megáldott a Mindenható...