pocokné Creative Commons License 2005.09.02 0 0 23697
Jó reggelt!
Halügyi kérdésben a trogiri piacon (2 km) szerintem kielégítő kínálatot találsz, bár ezt csak szemlélődéssel teszteltük, valamint ugye mi hét végén voltunk, kérdés, milyenek a hétköznapok. Seget Donji-ban este egy csomó halászt láttunk kikötni, meg a hálóikat rendezgetni, véleményem szerint a megszólít-megkérdez-következtetést-levon módszer lehet eredményes.
Szúnyog: engem egy csípett meg, pedig szeretnek általában és sokat ücsörögtünk éjjel a teraszon, ami ugye mondhatni erősen vízközeli hely. Szerintem nem vészes, a dokinál van egy db elektronyos, hozzá való lötyivel, bár ugye több szoba igénybevétele esetén vinned kell plusz.
A kert végi tengerpartról: pár méter széles sétányra nyílik a kertkapu, ezen kb. telkenkénti távolságban van kiépített beton lépcső (2-3) ami egy pár négyzetméteres beton placcra vezet. Itt annyi hely van, hogy mondjuk lerámold a törülközőt, papucsot, meg egy ilyenen egy-két ember le tud feküdni napozni, bár szerintem nem erre való, kicsit sem romantikus, a fejed fölött 3 lépcsőfoknyival sétál a fél világ. Be lehet menni gyalog (úgy értem nem kell mólóról rögvest a mélyvízbe vetned magad, apró szúrós kövekkel kirakott 2-3 m-en keresztül mélyülő víz van. Mi arra "használtuk", hogy a tápos pestinek azt a vágyát kielégítsük, hogy ágyból a tengerbe!
Mondjuk úszás közben láthatod Trogirt, éjjel a fényeket, a víz az ugye itt is sós és kék, de nincs olyan "kéklagúnaérzés", az biztos.
Benzinkút ügyben jól érzékeled, a ......-om tudja a helyes és korrekt válasz! Nem lehetne, hogy Ólomlábú segítene? Hahó, itt vagy valahol?
Az alaprajz ügyében kérdés, hogy késő-e holnap reggel, mert ahhoz ugye egy scanner is jól jönne, de ma este hozzájutok.
Tényleg, akkor most jól értem, hogy telefonoztatok az öregnek, és irány a lefelé? Mikor mentek?
Előzmény: Triste (23680)