zizikém Creative Commons License 2005.08.08 0 0 2504

Sziasztok!

 

Én is szombaton voltam, a szervezés szerintem is rendben volt, 5-kor indultunk Debrecenből, negyed 9-re benn is voltunk. 2003-ban is szerencsénk volt, csak másfél órát álltunk a dugóban mikor a többiek mind 3 óráról beszéltek.

Az első repülőeszköz amit láttam, idén is a közlekedésrendészet helikoptere volt :-)

Nekem egy nap eléggé kevés volt, ennyi idő alatt nem is lehetett mindent megnézni, amúgy úgy ahogy van nagyon tetszett. Külön hogy a Po-2-es pont azzal a HA-MEC-cel kötelékezett amellyel én júli 24-én repültem Nyíregyházán :-)

Szívesen cseréltem volna ezzel fickóval, a DC-6B ajtajában:

Tényleg váratlan volt ennek a gépnek az áthúzása, mi épp a 4-es parkoló felé baktattunk az út mellet, miután 3 busz nélkülünk is megtelt és eldöntöttük hogy úgysem kerülünk sorra. Gyönyörű nagy madár, jött, mint a gyorsvonat.

F1 vs. Gripen: az volt a baj hogy Palik mindig jóval hamarabb elindult.

De ez érdekes dolog mert amíg az autó kb. 300 km/h-ig remekül gyorsul, a Gripen az afeletti tartományban tesz ki magáért. Ha időben forszázst kapcsolt, a pálya végéig szemre úgy 700 km/h-ra is felgyorsult. Szerintem alapvetően nem igazán egy kategória a kettő.

Lám az Eurofighter vs. Schuhmacher versenyét. Schumi 500m-es távon tudta csak megverni a gépet.

A kötelékek gyönyörűek voltak! Bár a délelőtti Frecce Tricolori-bemutatóban először csalódtam, nem is csináltak semmi izgalmasat. Később esett le hogy valószínűleg csak beugrottak.

Az An-26-osok közül csak a középső infracsapdázott.