csibe08 Creative Commons License 2005.08.07 0 0 2501

sziasztok, én helyi is vagyok, mindkét nap kint is voltam (munka, de megérte :), 1-2 dolog.

 

DC-6 szombaton, Boeing vasárnap volt, szerintem ez eredet tervebis így volt, bár lehet csak nekünk helyieknek volt olyan nagy szerencsénk, hogy minden nap láttunk programfüzetet - mondjuk napról napra változott. Néha még a hangosbemondók sem tudták, hogy most épp mi van (pld. a vasárnap délelőtti Bagira-féle MIG29-re simán rámondták ,hogy a Topi repül, aztán délután javították maguk :)

 

Ennek ellenére a szervezés szerintem is jó volt. 70.000 embert én is keveslem, rengetegen voltak, annál sokkal többen. Mindenesetre szombaton egyértelműen "nívósabb" programokat terveztek (kár, h Bessenyei visszamondta), és akik nem maradtak vasárnapra, azok helyére próbáltak minél jobb beugrókat találni. Sajnálom például, hogy vasárnapra elvitték a Red Bullt, meg lehet én vagyok a vak, de F-16ost sem láttam a kirakott gépek között, kifutón meg nehéz volt fényképezni őket, szombaton meg elfelejtettem fényképezőgépet vinni :(

 

rengeteg dologról lehetne még mesélni, dehát ezt inkább látni kellett :) mindenesetre a külföldi kötelékek meg a használt infracsapdák nagyon bejöttek, még több is lehetett volna :)

 

egy negatívum: Red Bull Vs. Gripen - tragédia. Főleg az, ahogyan beállítják most a médiák (2-2, stb....most nem azért, de egyik rajt sem volt jó, így nincs miről beszélni, főleg nem eredményekről. Egyébként meg egyértelmű volt, hogy melyik a gyorsabb.)