A_vándorló Creative Commons License 2005.08.04 0 0 1737
Azt hiszem sokan félreértettetek engem, a „silók”, (már lezártam!), azért érdekelt annyira, mert olyat még csak a filmekben láttam… De ha ezzel itt „bonyodalmat okoztam, akkor bocsánatot kérek!

Kifejezetten, ami érdekel az a föld alatti bunkerek és társai, Ez már nagyon régen izgatja a fantáziámat. Azért mentünk le sokszor a Budai vár alá, úgy tíz éve volt egy hely, ahol be lehetett menni. Még most is ott van, de befalazták, sokszor jártunk ott, jó hosszú rész volt.

Ez a Halászbástya Dunai oldalánál van, a Hilton nagy szellőzője alatt. A helye most is látható, egy kis beton kocka a földben, felette egyből ott a boltíves lemezes szellőző.. „ezt csak úgy megemlítettem”.

Nem volt időm az összes, majd 2000 hozzászólást még itt végigolvasnom… ezért van az, ha néha olyat kérdezek, amit ti már letárgyaltatok…

 

A fotózással kapcsolatban, csak azt akartam, hogy ha lett volna „olyan” azt elküldtem volna valamelyik újságnak, nem a pénzért, mert alig fizetnek érte… az-az nagyon keveset…

Az nekem inkább hobbi, bár már készítettem egy-két sorozatot „érdekes helyekről, pontosan idáig 3-t, a sziklakórház a Budai várban, a tököli reptér és most a Váci Fegyház és Börtön.

A többi mind várak, kastélyok és hasonlók..

A fotóimat itt találjátok, belinkelem, http://merengo.hu/ember/?id=17

 

Remélem a „félreértéseknek vége” Nagyon tetszik ez az oldal, jók a leírások és a képek is!!

Gratulálok mindenkinek!:)))))

Üdv a vándorló