tuckleberry Creative Commons License 2005.08.01 0 0 207
Sajnos a lányok eddig keveset szóltak itt a témához, így lefordítottam egy-két női hozzászólást egy amcsi fórumról. A témát egy Natalie nevű lány indította azzal a címmel, hogy „Szabad-e lányoknak poénból tökön rúgni a pasikat?”:

 

A fiúk olyan viccesen néznek ki, és furcsa hangot adnak ki, ha kapnak egyet a mogyoróikba (különösen, ha egy lány oda rúg, térdel vagy megüti őket) (Natalie)

 

Nem szoktam tökön rúgni  srácokat, de szeretem látni a reakciókat a filmeken, amikor egy nő odarúg egy férfinak. (cecilia Nicolina)

 

Soha nem rúgtam még tökön pasikat, de egy-két hülyével szívesen megtenném. (Sofia)

 

Kerestem ezt a témát az Interneten, mert tegnap tökön rúgtam egy srácot, és láttam ott nyügni a tojásait fogva, ezért utána akartam nézni ennek. (Paula)

 

Van egy mód, amival meg lehet gyógyítani egy srácot a tökönrúgás után. Csak nyalogassad heréit és a farkát egy darabig. Csodákat tesz. Az ex-pasimat vettem így kezelésbe. (girlie)

 

Én és a Laurie barátnőm sokszor tökön rúgtuk az öcsémet. Olyan vicces volt látni utána az arcát. És tudta, hogy nem üthet meg egy lányt, úgyhogy tűrnie kellett, vagy megpróbált elmenekülni. (Jenna)

 

Semmi rossz nincs abban, ha odarúgunk egy srácnak, ahol a legjobban fáj neki. Tiszteletre tanítja őket. Mint egy jó nagy pofon. A srácoknak meg kell tanulniuk, hogyan viselkedjenek egy nővel, vagy kapnak a golyóikba! (Sara)

 

Nagyszerű dolog tökön rúgni a srácokat. És nekünk lányoknak nincsenek tojásaink, szóval egyszerűen erősebbek vagyunk. (Lisa)

 

Annyira vicces, ahogy a srácok teljesen elesettek lesznek egy jól célzott, kis rúgástól. Többször megrúgtam és térdeltem a bátyámat ott lent. Még fel se tudott földről kelni, ott fogdosta a tojásait. (Katie)

 

Tuti mi vagyunk az erősebbek! Bevallom, nem lehet jó érzés, ha valakit pinán rúgnak, de a tökös jobban fáj, legalább is a fiúk reakciójából ítélve. Vagy egyszerűen csak nyápicok vagytok. Akárhogy is, pasikat tökön rúgni eszméletlenül röhejes dolog. (Katie M.)

 

A herék csak ott lifegnek a levegőbem arra várra, hogy megrúgják, beletérdeljenek, megüssék, vagy megszorongassák őket. Rengeteg lehetőség, hogy elszórakozzunk, ahogy a srácok ott fogdossák a féltett kincsüket fájdalmukban. (Alice)

 

Imádom megtaposni vagy rúgni a pasik mogyoróit és farkát... lányok, ajánlom próbáljátok ki... minden férfi érzi belül, ha beismeri, ha nem... hogy a nők magasabbrendűek, mint ők, minden szempontból... tökönrúgás vagy taposás csak egy lehetőség a sok közül, hogy lealázzunk titeket, szánalmas fiúk

 

Igen, a fiúk annyira szánalmasak azokkal a lengő tojásokkal a lábaik közt.

 

Még soha nem rúgtam tökön egy pasit... tegnapig. Hallottam a barátnőimtől, hogy ez nagyon vicces. Szóval odamentem egy sráchoz, dumáltunk, hogy ne gyanakodjon, aztán pontosan beletérdeltem mogyoróiba. Rögtön a földre rogyott fájdalmában: Nagyon szórakoztató volt! Nem tudtam megállni, és még kétszer oda is léptem neki, aztán elfuttottam. Annyira izgató volt! Mától kezdve gyakran tökön fogom rúgni a pasikat. (The Ball Kicker)

 

Jó érzés tudni, hogy egy sokkal kisebb és fiatalabb lány mint én is el tudom intézni a bátyámait, ha beletérdelek a tojásaiba. Csak nevetek rajta, ahogy ott fekszik a földön (egyébként is oda való), és fogdossa a mogyoróit. Nincs igazam lányok? :D (Morbid Britney Spearz)

 

Még csak nem is ismertem azt a srácot. Ki akartam próbálni, hogy milyen tökön rúgni egy pasit. Teljes erővel oda rúgtam neki. Egy napig nem jött utána iskolába. (Tara)

 

Nekünk lányoknak teljes hatalmunk van felettetek, srácok. Boldoggá tehetük egy pasit, ha játszuk a heréitekkel vagy farkatokkal. Ugyanígy úgy elintézhetünk egy fiút, hogy ordít fájdalmában, ha odarúgunk, szorítunk, ütünk vagy térdelünk a mogyoróitokba, pasikák. Nekünk lányokban kezünkben van az érzékeny pontotok, és azt csinálunk vele, ami csak jólesik. (girlpower)

 

Hazafelé mentem este az egyik bárból. A sötétben elémugrott egy ismeretlen férfi a csupasz nemiszervét mutogatva. Olyan dühös lettem, hogy beletérdeltem a mogyoróiba. Azonnal térdre esett, és odakapta a kezét. Nagyon izgatott lettem ettől. Megfogtam a két kezét, elhúztam a tojásairól, és megint jó erősen tökön rúgtam. Látnátok kellett volna az arcát. Ott ordibált fájdalmában, és könyörgött, hogy hagyjam abba. Nagyon tetszik, hogy végülis így alakultak a dolgok. (nightgal)

 

Az egyik házibulin felvittünk egy srácot négy barátnőmmel együtt egy külön szobába. Két lány lefogta őt, kettő levetkőztette és amikor meztelen volt, négyen fogták én meg amilyen erősen csak bírtam tökön rúgtam annnnnyira élveztem egész végig nevettem amikor 7-8-szor odarúgtam neki és vagy 10-szer megtérdeltem. Szipogott, mint egy kis gyerek, és könyörgött, hogy hagyjam abba a rúgdosást de én folytattam hahahaha. Életem legszebb napja volt. (Diótörő)

 

Egyszer tökön rúgtam a pasimat a strandon, mert állandóan más lányokat bámult (Kattia)

Előzmény: gggf (206)