A_vándorló Creative Commons License 2005.07.30 0 0 1669
Szia, akié a bakonyi, az ha jól értettem, Miskolc felé lakik. Azt nem árulta el, hogy volt módja a saját szemével látni e objetumokat, de saját maga fog a herendi bázison körbevezetni. Mondta, hogy már nagyon elege van abból, hogy ott a lakatokat levágják állandóan.. Beszéltem az illetékessel, Pingyom illetve aki őrzi, nem csak azt őrzik, nem a HM őrzi!!!!

Magán cég, de érdekes volt hallani, a vezetője épp katonatiszt volt, tüzér onnan ment nyugdíjba… most ő a több ilyen objektum örző „parancsnoka” is. Ha jól értettem ez egy KFT. Annyit elárult, hogy Pingyomban másféle rakéták voltak… Többet nem mondott, vagyis a közelben vannak olyanok, mint itt Pest mellett.. Az engedélyt sem a HM-től kell kérni, ezt már kinyomoztam. A haditechnikai ellenőrző központtól, sikerült az illető nevét is megtudnom, hétfőn beszélek is vele. Nem fura ez egy kicsit. Ja a számuk titkos amúgy… ez is fura nem?? Nem akarok keverni, de szerintem biztosan van 2-3 ilyen hely…

De van már ismerősöm a HM-ben aki megadta a számot, mert a tudakozónál nem adják ki!!!!

Nem sok ilyen volt az országban, pár darab… Idáig ezt tudtam meg. Nagyon szeretném azt, hogy fotókkal illusztrálni tudjam, de engedélyek sorozata kell… Az me, hogy mennyi idő… nem tudom. A Váci Fegyház és Börtönre az engedély 2 hónapig tartott… Már kész az anyag.

A tököli reptérre 1-2 napot vártam csak.. ott a parancsnok adott vezetőt is, teljesen körbejártuk. Persze kocsival, mert 416 hektáros a terület.

Ha érdekel a képeket itt találod www.merengo.hu

Üdv.

Előzmény: iM (1667)