iM Creative Commons License 2005.07.30 0 0 1667
Ha olyan szupertitkosak ezek az objektumok, hogy még a HM sem tud róla, akkor kik őrzik és miért olyan szigorúan (talán itt maradt egy máig is harcoló szovjet alakulat?)? A HM-nek már ingre-gatyára sincs pénze, akkor miért költene egy számára használhatatlan objektum őrzésére? Ha nem a HM őrzi, akkor ki és miért?

A herendi objektum tulajdonosa hogyan tud információt adni a tőle több száz kilométerre lévő pingyomi objektumról? Az is az övé?

Nagyon dícséretes az igyekezeted, hogy hogy foglakozol az elhagyott objektumokkal, ami azt hiszem, már történelem. De bármennyire is dícséretes ez az igyekezet, értelme csak akkor van, ha szakszerűség is társul hozzá és nem csak légből kapott szóbeszédek.

Ez a topik nagyon sok érdekes információt adott az olvasóknak, mára viszont szétzilálódott a siló őrületeddel. Vagy esetleg pont ez volt a cél?

Mégegyszer mondom, örülök a kitartásodnak, de ha tényleg fotóriporter vagy, akkor tudnod kell, felelősség van a válladon, tényekkel kell bizonyítanod, amit mondassz. Eddig ez nem történt meg.
Előzmény: A_vándorló (1659)