Operator Creative Commons License 2005.07.26 0 0 5
Több olyan megkeresés érkezik naponta, hogy a user nem tud belépni, illetve hozzászólás írásával tud csak bejutni. A következő összefoglaló született a tapasztalatok alapján:

- Csak a forum.index.hu URLt (címet, melyet bepötyög a böngészőbe fent) használja a kedves user, a torzsasztal.hu, tasztal.inventra.hu meg ilyesmi kerülendő, mert az másik szájtnak számít és előbb utóbb átkeveredik a forum.index.hu-ra ahol természetesen nincs belépve.
- Cookiek engedélyezése
- Javascript engedélyezése
- A rendszeróra (azaz a saját gépének órája) nem jár jól, ezért a rendszer (az Indexé) azonnal időtúllépést észlel és kilépteti ahogy bejelentkezett
- Cache tisztítás
- Temporary fileok törlése
- Az Explorernél még beragadhatnak file-ok valahol belső rendszerkönyvtárakban, bátran lehet mindent törölni, legfeljebb végleg elhullik a böngésző és lehet telepíteni egy megbízhatóbb darabot, lásd alább.
- Explorer -> Firefox csere végrehajtása, letölthető a firefox.hu oldalról, ez éppenséggel lehet az első tennivaló is, ugyanis ha a Firefoxszal működik, akkor egyértelműen Explorer beállítási hiba van.

Egyéb kis hasznosok:

Jelszót balodalt fenn a Beállítások kattintásával lehet átállítani (ez is megnyomható itt), így mindenki be tud saját magának állítani egy olyat, amit nem felejt el.

Bejelentkezési, jelszavas stb. problémával a Jelszóváltoztatás topikot keresse fel a kedves user, feltéve ha valamilyen módon tud írni egyáltalán.