Slider1 Creative Commons License 2005.07.26 0 0 8073

Az történt hogy miuán reggeltem, meg le is vont azonnal pár száz forintot végülis be tudtam lépni, meg a regisztrációmat is élestítettem elvileg. Na most az utalásnál mikor rámegyek a send monelyra megjelenik egy olyan hogy: Limit: €100.00 EUR    raise limit mellette. Mivel 100 eurósnál nagyobb a termék ezért nyilván emelni szerettem volna legalább 500 euróig. Mikor rámentem a Raise limit gombra, akkor ott volt a megadott kártyám gondolom sok x az elején etc. Majd be kellett irni valamilyen számjegyet. Azt hittem a kártyaszámból. Hát nem jött össze. Három probálkozás tán letiltotta és ezt irta:

 

 

Ezt irja ki a rendszerük

 

 

 

This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.

Foggalmam sincs mihez kezdjek. Reggeljek újra, hogy lehet regisztrációt megszüntetni? Akkor is rejtéj hogyan lehet limitet emelni. Ha a pay for ebay itemre megyek ott is figyelmeztet hogy csak 100 euro etc...

Kicsit olvasgattam vissza. Mostmár valami nagyon nem tiszta.

Valaki aki már otthon van bene tisztán és világosan mesélje már el hogy mi van.

 

Mikor belépek látok egy ilyet:

 

Balance Manage | Transfer Euro (Primary): €0.00 EUR U.S. Dollar: $0.00 USD Current Total in Euros: €0.00 EUR

 

Most ez micsoda? Ezt fel kell nekem tölteni

 

Vagy a Paypal a bankártyámról emeli le a pénzt? Olvastam olyat is hogy ezt sokan nem vállalják é macera van vele. Vagyis az a jó ha a paypalon van a pénz mert akkor megy át költségek nélkül a lóvé. Valaki világosítson már fel. azthiszem nagyon sok embernek hasznos lenne.

Illetve mi maygarok milyen Paypal szolgáltatásokat nem hazsnálhatunk?