Triste Creative Commons License 2005.07.25 0 0 9163

"Nem élő organizmus jött így a világra, hanem egy döglött szándék- és gondolatcsomó, amely végső, eltemetetlen formájában bábái (macisajt, Triste, lujza, BaSand, dekóder és mások) szörnyű keze nyomát viseli magán."

 

 

Csak azért, hogy ne maradj életed végéig mély tudatlanságban: a topic létrejöttében természetesen nem bábáskodtam. Ha létezik valami, ami szellemiségében és erkölcsiségében hidegrázósan idegen tőlem, akkor például ezen topic eredeti tartalma és szándéka - hogy működtetőiről már ne is beszéljek. Én elhiszem, hogy nehéz elviselned, sőt, frusztrál és elvakít, ha javaslatodat az antiszemitákkal való "értelmes" vitáról valaki sült marhaságnak tartja: de ez még nem feltétlenül kellett volna megakadályozzon abban, hogy utánanézz (pár kattintás mindössze): kik is valójában a bábái ennek a topicnak?

 

De egyébként nemcsak én ítélem meg úgy, hogy az antiszemitákkal nem lehet nemhogy értelmesen, de sehogysem vitázni: épp most olvastam a 9158. számú hozzászólásban, hogy: "Ha már az antiszemitákkal nem lehet normálisan, tárgyszerűen vitatkozni, akkor legalább te válaszolj a fenti kérdésekre!" Szerzőjéről lehet, hogy hallottál már, Ein Gespenst a neve.