tpapa Creative Commons License 2005.07.21 0 0 334

Erre szoktam a "pozitív példamutatás" kifejezéssel felelni.

A mi utcánkban pár éve még senkit nem lehetett cipő nélkül látni. Most meg már azt látom, hogy a körülöttem lakók (3 srác, kettő fiatalabb nálam, egy kb. egykorú, meg egy idősebb fickó a sarkon) is simán kijönnek, átmászkálnak így a szomszédba stb. Látták, hogy én nem csinálok gondot belőle, gondolták akkor nekik is szabad, és lám, tényleg. Akinek nem tecc. az meg biztos megpukkadt. :oP

Úgyhogy most mifelénk a korábban már tárgyalt "a nők esetében elfogadottabb a mezítláb járás" nem áll meg, itt a "fiúk" járnak többen/többet mezítláb. ;o)

 

Ettől teljesen függetlenül a természetben tényleg sokkal jobb, már csak a felületek barátságosabb volta miatt is. De a megjegyzéseket nagyvonalúan kell kezelni. (Ignorálni kell őket és kész.) Ez nem törvénytelen, nem erkölcstelen, sőt még csak nem is egészségtelen, ha vigyázol. Sajnos elég sok ember még mindig nem szokott hozzá, hogy nem feltétlenül az az egy igazság létezik amit ő jónak tart, és másoknak lehet más véleményük ugyanarról. A személyes komfort pedig annyira magánügy, amennyire valami csak lehet. Ez pont olyan, mint egyesek szeretik a tökfőzeléket, mások meg nem, egyesek szeretnek szaunázni, mások meg nem stb.

 

Ui.: Amúgy ha a "megszólított" lány (bocs, nem tudom, te melyik nemhez tartozol), akkor az is belejátszhat, hogy tulajdonképpen csak -khmmm...- kommunikációt akartak vele kezdeni. ;o)

Előzmény: Nup (333)