t3v3d3s Creative Commons License 2005.07.19 0 0 30

a hűtőm típusa: l. 11-es hsz. de mint említém, anyukám nemrég vett vígan szuperáló electroluxot, halk meg okos meg minden, ő is áradozik róla - az egybehűtőknél pedig (belül van a fagyasztó) jóval kevesebbet fogyaszt, lemérte.

ilyen picikben nem nagyon van no frost-os (amelyikben van, arról meg kiderült, hogy a fagyasztóra nem vonatkozik

ez érdekes, de ha ez van, ez van. nem értem ugyan, miért építenének be kétféle technikát egyetlen kombihűtőbe. A 170 meg az már szemmagasság, az nem olyan pici, de gondolom, a 60 cm szélesség is adott, és ez behatárolja a lehetőségeket.

a 3-4-es fokozat az enyémnél a középteljesítmény, én nem tekinteném olyan "nagy"-nak, mert az energiafogyasztási kategóriákat hivatalosan épp ezzel a középpel tesztelik, nem a minimummal, nem a maximummal. De ha az A kat. hűtő pl. kis helyre van besuvasztva, ahol esetleg a szellőzés is rossz, túlságosan is felmelegszik, és többször fog bekapcsolni, ill. jobban jegesedik, mert amikor nyitogatod, bemegy a meleg, lecsapódik a pára, aztán odafagy, ami rontja a hűtésteljesítményt.

Én továbbra is tartom magam az első hsz-mhoz, miszerint a márka majdnem tök mindegy, így már csak egy javaslatom van: kideríteni, hogy a szomszédok, rokonok közül ki vett hűtőt az elmúlt néhány évben, és kikérdezni őket a megelégedettségi mutatókról :) ráadásul akkor élőben láthatnád-hallanád őket.
Előzmény: shane1 (29)