Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.18 0 0 321

 

DUJITLI – zavarba hozol. Csak gyanítom hogy csaj vagy, mert ez a „láb a szélvédőn” annyira tipikusan női dolog...hogy egy pasinak eszébe sem jutna ilyesmi.

De ha már említetted, akkor vállald annak a felelőségét is, hogy elkanyarszom egy picit.

 

Na nem a topictól, hanem a sztori folytatásától.

 

Szóval nős voltam még, amikor úgy adódott, hogy egy hosszabb szolgálati utat voltam kénytelen megtenni kettesben, egy igen figyelemreméltó fizikai kvalitásokkal bíró fiatal kolleganővel, aki a jó időre való hivatkozással ugyanúgy felhelyezte az (egyébként igen gusztusos) tappancsait a szélvédőmre.

 

Az eset nem bírt volna különösebb jelentőséggel, ha a következő úton nem a feleségem ül a jelzett helyen és nem lett volna 128 százalékos páratartalom a térségben – a zuhogó eső miatt.

 

Ennek folytán ugyanis (az egyébként mattra párásodott szélvédőn) megjelent az ifjú kolleganő kitűnő kontúrral ábrázolt talplenyomata – amit a szembejövő autók fényszórói csak tovább hangsúlyoztak.

 

S mivel én a feleségemet nem a kisegítő iskolából kértem arámnak – ezt a sztorit akár a  „A legcikisebb sztorim az életemben” topicban is leírhattam volna – már ami a folytatást illeti...

Előzmény: DUJITLI (318)