ebayer Creative Commons License 2005.07.15 0 0 7948

 Kezdek leszállni a földre , és nem pörgetem ezt a témát annyira. Egyébként én eddid csak vásároltam az eBay-n, és ezzel nincs is Gondom. Németországban van egy lerakatom , ahonnét  1-2 havonta felvetetem egy kisteherautóval. Az USA-ban is érdekelne valami ehez hasonló gyüjtő , főleg , ha az illető tudna magyarul is és persze megbizható. Én sosem kérek semmit ingyen.

------- Nagyértékű raktárkészletem van bizonyos finommechanikai eszközökből aminek egyrészét az eBay-n is érdemes lenne megkinálni , akár nagy tételben is pl.

Németországi vagy USA viszonteladóknak. Mivel eddig egy név alatt futottak a céges és a magánbeszerzéseim - természetesen más-más számláról történő fizetéssel-most döntenem kell , hogy a megszerzett"hirnevet" hol hasznositsam. Valószinűleg

a cégem javára , hiszen privátan néhány megunt gyüjtődarabot akarok vissza tenni

( pl. STELLAVOX SP7 , NAGRA IV  SJ ...stb )

A cégszálámon relative magas összegek vannak és forognak, ráadásul az OTP-nél van.Jelenleg egy dombor MC kártyám van , üzleti . Most ajánlották nekem az AE blue.. kártyát . Szerinted ez jó lessz a PP-hez.

Az eBay jutalékok nem keveredhetnek össze a privát ill céges eladás miatt.

Privátan milyen kártyát javasolsz ? ( a Raiff-nél van dombor VISA-m ).

--------

A pszih---vel kapcsolatban igazatok van , sorry.

--------

Egyenlőre "A HIVATALOKTÓL" minden relációra kiterjedő hiv. állásfoglalást kérek

Vétel és import ( privát-cég , cég-cég , kisértékű és távértékesités stb ) Eladásnál szintén lényeges , hogy kinek adom oda a motyót ÁFA nélkül EU-n belül és kivül is.

Főleg itt lehet nagyot bukni , ha nem jól csinálok valamit.

-----------

Egyébként továbbra is úgy érzem , hogy kissebb összejöveteleket már most el lehetne kezdeni szervezgetni- valakinek akár üzlet is lehetne belőle.

Hahó VALAKI !!!!!!

Előzmény: digicat (7913)