cavecat Creative Commons License 2005.06.27 0 0 185

Ezt miért nekem írod? nagyon ritkán szólok hozzá ehhez a fórumhoz, akkor sem klub-ügyben - minden hozzászólásomért leugatsz, akkor minek írjak ide? hiába van több mint 7 évnyi csines tapasztalatom, én itt soha egy kérdésre nem fogok reagálni, úgyis jössz te, meg a 4féle nicked (ha véletlenül valamelyiket letiltanák, nehogymá' nélkülöznünk kelljen téged egy hétig) és leugatsz.

A klub "sajna" létezik, és a csincsillákért meg az ismeretterjesztésért van, ha bárkinek csines kérdése van, és szeretne tanácsot kapni (egy pl 7 év tapasztalattal rendelkező embertől) akkor fordulhat a klubhoz - ezért van. Persze ha nem tud a klubról, akkor kénytelen veled beérni, mert tőled senki nem jut szóhoz - ha véletlenül el vagy tiltva a fórumtól, akkor sem, mert a modik szemébe röhögsz, és előveszel egy másikat.

 

Lécci, modik, amikor épp el van tiltva 4csin (quattrocsin, csincsincsin, 2csin, meg mittomén még hány neve van) akkor az összeset tiltsátok el. Benne van a szabályzatban, h ha el van vki tiltva, akkor nem léphet be másik, hasonló nickkel.

 

Tudni kéne méltósággal elviselni a jogos "büntetést".

 

Előzmény: Törölt nick (183)