M62 265 Creative Commons License 2005.06.20 0 0 1523

Nem mentünk tovább, egyrészt kellett hazajönni, másrészt pedig tele lett a kártya a fényképezőgépben :-( (Harmadrészt meg mikor kijöttünk, a kicsi autónkra ráállt egy nagy batár Lexus - valszeg a terület tulaja, mert nagyon határozottan elhajtott minket.) Majd legközelebb továbbmegyünk. Egyébként nem hinném, hogy a ruszki "csak úgy" ideépített volna egy lakótelepet szanházzal, mozival, bolttal, játszótérrel, úszómedencével, szaunával... (és csak egy kis részét láttuk)...

Egyébként Tab magánkézben van, őrzött (piros Nivát keressetek).

Sármelléken pedig talán mi voltunk az utolsó "behatolók": az egész reptér körül új kerítést telepítenek. (Hadd' ne mondjam, itt a HM-EI Rt. képviselői zöld Szuzukival, és fehér Skodával járják a területet).

Tótvázsonyban a biztonsági szolgálat egyik tagja a bejárat melletti bódéjában üldögélt. A másik - egy jelentős tévénézőizommal ellátott - pedig félmeztelenül sétáltatta a németjuhászát.

 

Sármelléken ugyanolyan tárolók is voltak, mint Császáron (Gránit-3 ??? Anno Te írtad, hogy milyen típusuak)

 

Tótvázsonyban pedig legalább 4 nagyonnagy földalatti tároló van, nemcsak az az egy, amit körbefotóztunk!

 

Ma már hadd' ne töltsek fel több képet, nekem csak egyesével hagyja a tár.hu, baromi lassan megy. Már egyszerűbb lenne cd-n, személyesen.

Előzmény: mezenguz (1522)