viricsi Creative Commons License 2005.05.26 0 0 6170
Üdv Utas2!

Off.
Megint nem értelek, ki vádaskodik?Pláne ismét.Általában inkább én szoktam védekezésre állni.Nem én írtam a 6143-as hozzászólást.
És megint, megint csúsztatsz!!Leírom:"Ha valakinek kiragadod a mondatait...", Erre te azt írod:" szövegkörnyezetből kiragadott hozzászólásokról ".
Nem hinném, hogy ennyire érthetetlen lenne amit írok, hogy nem tudod úgy érteni, ahogy írva vagyon.
Nem a szövegkörnyezetről, hanem a hozzászólásaiból kiragadott mondatokról beszélek.Szerintem profilt csak az összes hozzászólás értékelésével állíthatsz fel.
Ezért írtam HV-LCV-nek,hogy az idézeteid alapján hisztis,de ezek az idézetek csak részei a hozzászólásainak.
Ezt is megmagyarázhatnád:"Még a végén kénytelen leszek neked felróni, hogy szándékosan nem állítassz valóságot." Mivel gyakorlatilag semmit sem állítottam,ezért valóban nem állítottam valóságot sem.
Nem lenne baj,ha néha te is visszaolvasnád magad és szembesülnél te is a saját "profiloddal".Szerintem egy kissé túl sokat személyeskedsz,túl sokszor mondod meg másokról, hogy ők milyenek.(ez persze csak szigorúan az én személyeskedő véleményem)
Ettől még valóban jó embernek tartalak és még véletlenül sem szeretném, ha megváltozna a stílusod.
Egyszerűen másképp gondolkozunk, másképp fejezzük ki magunkat, más következtetéseket vonunk le és a modorunk is különbözik.(húú de okos mondat)
On.
Üdvözlettel: viricsi


Előzmény: Utas2 (6159)