tomcat73 Creative Commons License 2005.05.21 0 0 14010
Beírom ide, hátha már valaki hallott ilyesmit.

Ma reggel csörög a telefonom, felveszem és egy kedves női hang közli velem, hogy ha én és a párom 30-60 év közöttiek vagyunk akkor nyertünk egy 5 csillagos horvátországi apartmanban 1 hetes nyaralást, ami 1 éven belül beváltható. Egy kicsit ledöbbentem és első kérdésem, hogy honnan tudják a számomat. Válasz: véletlen szám generátor és az utolsó számot egyesével növelik így jött ki. Adatokat felvették, egy pár kérdést még intéztek és adat egy tel. számot, hogy hívjam vissza 1/2 órán belül.
Mondom ha játék akkor legyen játék visszahívtam. Ismét egy kedves hölgy aki felvette majd közölte, hogy mindjárt visszahív. Meg is történt, elmesélte, hogy vmi külföldi szálloda lánc megbízásából beszél és bla-bla de ők nem TV-ben hanem így reklámoznak, és holnap fel kellene mennem Bp-re, ott meghallgatni egy előadást és az előadás végén minden kötelezettség nélkül átvehetem az üdülésre jogosító utalványt. Még egypár óvatossági kört futottam de nem derült ki semmi. Holnap felmegyek Bp-re meghallgatom ha átbacás akkor is beírom ide ha nem akkor is.

Tesomat hívtam rögtön ugyanis ők már nyertek így utat igaz belföldre de ott korrektek voltak. Ha van vki-nek tapasztalat ilyen téren megkérném osszátok meg velem.