thimy31 Creative Commons License 2005.05.20 0 0 13927

Vagy-vagy:))) Hajnal négykor keltem a családot, lesz ami lesz...Nekem megfelel.

J

aj, elmesélem, apácival tegnap beszélgettünk a tengerről..., és nagyon aranyos volt, mert azt mondta (termálfürdőben edződött a lelkem), hogy nehogy azt gondoljam, hogy ő minden nap fog fürödni a tengerben, meg egyáltalán, nagyon hideg, meg sós, és különben is, egész nap a sátorban lesz. Úgy legyen. Én meg el leszek egész nap a tengerben, szerintem a gyereket sem lehet majd kihúzni a vízből, apáci meg dunsztolódjon a szép piros sátrunkban...Erre jó, a kempingezés, hogy mindenki azt csinál majd, amit akar.

Aztán azzal érvelt, hogy majd előttünk mennek el a hajók...brrr..., lassan meggyőztem, hogy Rabacnál nincs nagy hajóforgalom...,

Utolsó érvve az volt, hogy nehogy már azt gondoljam, hogy fél házat magunkkal viszünk a kis Daewonkon....Ez gondolkodóba ejtett, mivel most azon főhet a fejem, hogy csomagtatót, és hogy is hívják, boxot kell venni a tetejére, mert a sátortábor, minden felszerelése nem fér el hátul. Kell az a két rúd a box alá? Láttam csomagtartó boxot  20 ért, de a kettő együtt mindennel akár 100 is lehet, megint csak a költségek.

Előzmény: téeszelnök (13924)