mgesa Creative Commons License 2005.05.19 0 0 13874

Sziasztok!

 

Egy is egítséget szeretnék kérni:

 

Szemezgetünk Murter szigetével nyárra és azok segítségét szeretném kérni, akik már laktak ott. (visszaolvastam, de ezekre a kérdésekre nem találtam még választ)

 

Murter városa és Jezera között vacilálunk több szemponból:

 

1. Párom szörfözni (is) szeretne, nem ezért megyünk, de nem lenne hátrány ha fújna a szél. Térképen úgy láttam ,hogy Murter előtt sok kis sziget van + elég védett öbölben van, ne mtudom ott lenne-e erre lehetőség, illetve láttatok szörfösöket? Vagy Jezerán?

 

2. Nem tudom leírások alapján eldönteni, hogy mekkora hely is Jezera. Halászfalu? Mekkora élet van? Azért esténként szeretjük, ha van hol sétálni, van élet, emiatt inkább Murter?

 

3. Appartmann: Murter városban vagy Jezerán ezek alapján keresünk appartmannt, lehetőleg parton, ahol rögtön lehet fürdeni. Persze nézegettem neten már, az a kérdésem ,hogy szerintetek Murter melyik részén érdemesebb lakni, ahol rögtön lehet vízbe menni? Gondolom nem a centrumban...

 

Érdekelnének még eldugott kis öblök, partok, ahol nem nyüzsögnek az emberek, tudjátok az olyanok, amilyeneket az ember ott fedez csak fel, hol érdemes "kagylászni"... olyan első kézből infó...

 

Szóval aki tudna ajánlai szállást Murteren v. Jezerán... nagyon köszönöm!