DrShan Creative Commons License 2005.05.18 0 0 13769

Nem tudom, miért aggódsz ilyeneken. Én is full hülyén festek békafelszerelésben, de nem érdekel. Bevállalom. Úgyse látom azokat az embereket soha többet. A rokonok meg, amikor alkalomadtán megnézik felvételről a történéseket, jót mulatnak a dolgon. Meg az élmény, amikor halrajokat kergetek, bebújok a sziklák közé, és gyerekként viselkedhetek kárpótol mindenért. Engem ki se lehet rángatni a vízből, ha magamra kapom a felszerelést.

Érdemes felszerelés ügyben búvárboltokat megkeresni, mert az áruházi dolgok nagyon gagyik. Legalábbis amiket találtunk, azok azok voltak. Szaküzletben el is mondják, hogy mi alapján válassz, hogy lehet kényelmesen használni, mire kell odafigyelni, stb.

Vagy helyben a bazársorokon is ki lehet fogni jó példányokat. Nem nagy érvágás, és lehet alkudni is. Valahogy, amikor megtudják, hogy magyarok vagyunk, mindig kedvesebben mosolyognak, és jobban rávehetők az alkura. Egy mares szemüveget salvas békalábbal (ezt tudom, 120Kn volt), pipával valami pofátlan áron vittük el. Az nem biztos, hogy eredetiek, de ha nem, akkor nagyon jó utánzatok. A maszk szilikonos, még szárazon is úgy cuppan a fejemre, mintha az én arcberendezésem lenne az etalon gyártás közben. Szóval csak hajrá, ügyesen!

Előzmény: thimy31 (13763)