M62 265 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1403

Sziasztok!

 

Voltunk vasárnap éjjel Tevelben. Köszönjük a támogatást Mezenguznak!

 

Van pár kép a képtáramban (http://kep.tar.hu/bayzs). Mivel csak "leugrottunk" körbenézni, rendes fényképezőgép nem volt nálunk, csak telefonnal kattintottam párat.

 

A bázis föld feletti része nagyon szét van verve, painballosok használják. Pár srác petárdázott az egyik épületnél, de mivel mivel mi hangosabban durrogtunk, ők eltakarodtak. :-) A terület egyébként nem őrzött, viszont egy része hasznosított: az épületek nagy része alá van pincézve, ott tárolnak nagy mennyiségű mezőgazdasági fogalmamsincsmicsodát.

 

A föld alatti rész:

Hasonló, mint Pécel, csak kb. 10-szer akkora. A két fő folyosó kb. 120 m hosszú. Mi 6 kijáratot találtunk. Az MH tényleg feltárta a területét: találtunk olyan ajtót, ami vasalt betonnal fel volt falazva, de kibontották; a falak sok helyen sok helyen meg vannak bontva (gondolom statikai vizsgálat), a cirill betűs feliratok magyarra fordítva (ld. képtár). A föld alól gyakorlatilag minden mozdíthatót elhordtak, bár pl. a vizesblokkok nagyon jó állapotban megmaradtak. Másfél órát barangoltunk a föld alatt.

 

Visszaolvasom a régi hsz.-kat, írok még hamarosan...

 

OFF

Két akkora csokor íriszt hoztunk le a bázisról, hogy alig fért el a kalaptartón - tnx DHDSCS :-)