Zsemy Creative Commons License 2005.05.17 0 0 626
Sziasztok!

Mi is szombaton voltunk. A tenyészszemlét ugyanis csak áttették szombatra. A
kiállításon nagyon húzott a drága, de a ringben, már nagyon ügyesen viselkedett:) Szépen jött mellettem ahogy itthon tanultuk:) És amin meglepődtem, h szemrebbenés nélkül hagyta, h a bírónő végigtapogassa:) Lehet h egy kicsit meg is volt lepődve, de ügyes volt:) Én ehhez a bírálati részhez nem értek, de nekem azt mondták, h nyugodtan vihetem kiállításra is. A fogai nagyon szépek (vmi kk fogazat), a mellkas lehetne mélyebb, és az alsó állkapocs erősebb, meg a koponya kifejezőbb vagy mi:P A hát feszes, jó kiszögellés, nagyon jó lendületes szabad mozgás. És jó szőrminőség:) Nem kötöttek bele, h rövidebb mint kellene:P A mozgása az nagyon tetszett a bírónőnek:) Ott nem mondtak semmit, h vigyem e kiállításra vagy ne, én a tenyésztőnek mutattam a bírálati lapot, és ő mondta.
Tupír nem volt, (azt mondták, h oda nem kell), csak alapos fürdés és fésülés. Utána olyan volt mint egy hatalmas nagy plüssmaci:)) És a két órás utat is bírta, pedig ő még nem utazott kocsival sehova.
Én még év elején kérdeztem egy MEOE irodánál, és ott 18 hónapot mondtak, h annál idősebb kutyit lehet tenyészszemléztetni. Blani ezen már túl van, hisz most volt 2 éves.
Előzmény: bubozse (624)