Utas2 Creative Commons License 2005.05.14 0 0 976

Lassan szemantikai vitába fajulunk.

 

Én írtam:

"Az, hogy jelentősen eltérő szolgáltatást nyújtson egymástól F1 vagy F2, merő tévelygés."

Te írtad:

"Nem írtam jelentősen eltérő szolgáltatásról.Csak különbözőröl."

 

Naaaaaa!!!! Szerinted a két jelző között van érdemi különbség a Budapest Airport viszonylatában? Mert ez elég erős belemagyazáz(kod)ás lenne..........

 

ÉVEK ÓTA arról cikkezett minden valamire való nemzetközi kereskedelmi aviatikával foglalkozó lap, hogy hatalmas növekedés várható a fapadosok piacán és ez különösen érvényes lesz az EU bővítésével összefüggésben.

 

MIT CSINÁLT 2002 óta a Budapest Airport Rt???? (Most ne a hazai választásokra tessék gondolni, mint fordulópontra, hanem a te általad felhozott 2001 szeptemberére, amely után a hagyományos légitársaságok összecsuklottak, - illetve az katalizátorként segítette becsődölésüket, amely egy hosszabb folyamatként már előre sejthető volt egyébként is...)

 

BÁRKI, aki a kezébe vett egy ilyen újságot, (vagy csak a szakmai szervezetek által hivatalosan prognosztizált adatokat nézegette) láthatta, hogy jelentős forgalomnövekedés várható az új EU tagországokban.

 

LÁTTÁK ezt Prágában, Varsóban, Tallinnban, Rigában.

 

DE VAKOK voltak (és utána senki által nem várt növekedésről hazudoztak/hazudoznak a balkáni szolgáltatásokkal és körülményekkel etetett hazai utazóközönség szemébe) a BA Rt. illetékesei, illetve azok is, akik tulajdonosi felügyeletet gyakorolnak a reptér felett.

 

Szerintem Ferihegy egyáltalán nem fejlődött az elmúlt években egy jottányit sem.

 

Semmi nem változott, csak a lét szakítják le rólunk és közben ugyanazt kapjuk évek óta.

És én nem neked címzem a nyilaimat, mert nem te tehetsz a szituról. Hanem azok, akik ökörsütéssel szoktak téged is megvendégelni.....

 

:-)))

Előzmény: viricsi (973)