Angel DC Creative Commons License 2005.04.22 0 0 150

Kár hogy nem vagy közelebb, pillanatok alatt fel tudnánk mérni.

Az IH-ban megvásárolhatók a vizsgatesztek és a kazetták, de én tanárként úgy gondolom, ez önmagában kevés, olyan segítséggel hasznos ez, aki vlóban beleásta magát a témába. Tudod, én is csak ahhoz a pár vizsgatípushoz értek, amivel valaha is komolyabban foglalkoztam.

 

Az iskolai jegyeid nekem nem adnak támpontot, esetleg valamikor, ha egyeztetünk, tudnánk pár szót csetelni, de ez csak egy ad hoc ötlet:-) Ha esetleg Eger felé jársz, szólj.

 

Azt nehéz elképzelni, hogy nálatok ne lenne ezzel foglalkozó szakember, esetleg a pesti IH-t hívd fel és kérdezd meg, van-e nekik fehérvári vizsgáztatójuk és hogy lehetne őt elérni. Esetleg, ha gondolod, megkérdezem én a pestieket, csak hétvégén nem zavarom őket, csakis mailben. Hogy mikor válaszolnak, az egy dolog. Egyébként én is azért lettem vizsgáztató, hogy teljesen tisztán lássam, mi alapján pontoznak.

 

Visszatérünk a témára, jó? Kb egy hónappal a vizsga előtt van a deadline a jelentkezésre. Ez a vizsga nem könnyű, de állatira emberbarát és kommunikáció orientált. Viszont nem sok időd van, hogy találj valakit, aki felmér és ha esélyesnek érez, fel is készít.

 

 

Előzmény: Catly (149)