Catly Creative Commons License 2005.04.22 0 0 149

Hmm... Hát tudod én egyrészt fehérvári vagyok, és itt tényleg ismeretlen. Én úgy találtam rá, hogy nyelvcenter.hu-n kezdtem keresni magamnak valamit. És lőn. :) Azt viszont nem nagyon tudom, hogy nekem jó lenne-e, mert 1: ált. sulit is beleszámítva 7. éve tanuzlok angolt, és ebből egy fél éve járok különtanárhoz, namost ha valakikkel angolul kell bezsélni az kb nekem megy a legjobban, de az ilyen sulis dogák meg hármas-négyesre szoktak sikerülni (ja igen, nyolcosztályos gimibe járok, és 9.-es vagyok. Ami ugyanazt, mint egy rendes gimis kilencedikes). Mert a nyelvtan az megy, de sose tökéletesre. Egyébként fordítani még csak-csak tudok, ez viszont egyértelműen abból jön, hogy magyarul mondjuk itt az újság meg néhány dolog, ami (bár itt ez most nagyon nem látszik) javítja az ember lányának a stílusát. Tehát arról pl fogalmam sincs, hogy nekem egyáltalán menne-e ez a vizsga.

 

Másik: egyértelműen a júniusi kellene, ha már csinálunk valamit, mert természetesen azért hajtok ennyire kilencedikben egy nyelvvizsgára, hogy ki tudja vele váltani az érettségit. Mivel jövőre már ugye nem lehet.

 

 

Harmadik: azt tudom, ami az IH weboldalán van és semmi többet. Egyetlen példafeladatot nem láttam, soha egy vizsgázóval nem beszéltem és még csak olyan ember sincs a közelemben, aki kb tudná, hogy miről van szó. Szóval maga a vizsga úgy konkrétabban érdekelne, ha tudsz erről mondani valamit. Meg hogy szerinted vállaljam-e?

 

Köszi a segítséget előre is :)

Előzmény: Angel DC (146)