Szylvus Creative Commons License 2005.03.22 0 0 12191

Sziasztok!

 

Régen nem írtam már, de a topikot olvasom (read only üzemmódra kapcsoltam).

 

Nem szeretek belebeszélni mások társalgásába, de most én is védelmembe venném Equell-t. Mindenekelőtt a magánügye, hogy hogyan intézi a nyaralását. Ahogy a magánügye az is, hogy a vásárra viszi-e a bőrét egy esetleges "kocsifötrésnél" a határon. A magánügye az is, hogy mi az, amin spórol(ni tud).

 

Az én véleményem meg az, hogy ne ítélkezzen-ítéljen senki meg úgy ismeretleneket, hogy nem ismeri a cselekedeteinek az okát-miértjét. Én magam sem szeretem, ha pálcát törnek felettem a "viselt dolgaimért", pláne nem úgy, hogy nem is esmerik a helyzetemet.

 

Nem akarnék igazából senki oldalára állni, nyilván vannak érvek, és vannak ellenérvek is. A legjobb példa erre, hogy a Férjem és én is dohányoztunk, sőt mi több, mi is spórolunk amin tudunk, annak ellenére, hogy nem vagyunk okvetlenül rászorulva.

 

Hogy ne menjen Equell Horvátországba nyaralni azért, mert szeret megfontoltan költekezni? Nem hinném, hogy ez így helyénvaló kijelentés. Nem helyénvaló, annál is inkább, mert manapság egy belföldi nyaralás sokszor bizony többe kerül, mintha az ember a legközelebbi tengerpartra utazik.

 

Hangsúlyozom: SZERINTEM!

 

Üdv: Sz.

 

 

Előzmény: Equell (12189)