deps Creative Commons License 2005.03.13 0 0 48

még több a merci G osztályról:

 

A klasszikus G osztállyal mindenhol meg lehet jelenni

  Divatirányzatok jönnek és mennek, az értékrendek és értékítéletek gyorsan átalakulhatnak - egy dolog azonban állandó a csillag alatt - ez a G osztály. Időtlenül szép és elnyűhetetlen. Ha közelebbről megnézzük észrevehetjük, hogy az elmúlt 21 év mégiscsk gazdagabbá, határozottabbá és markánsabbá tette terepjárónkat. A legnagyobb újdonság az új, komfortos, helyenként már talán designosnak is mondható belsőtér-kialakítás.  

 A külső, markáns vonalvezetés elmoshatatlanul megmaradt. A szögletes és élekkel határolt forma - a divattal szembeszegülve - ugyanolyan mutatós a strandsétányokon, mint a sáros hegyi terepen vagy éppen a betondzsungelben. Helytelen lenne, ha csupán az autó megjelenéséről ejtenénk szót, mivel az igazi értékei belülről fakadnak.   

A 80%-os emelkedő, 54%-os oldalmenetek, vagy 50 cm mély vízesárkok, igazán nem tartoznak a hétköznapi terepkörülmények közé, a G osztály még ilyen helyzetekben sem hagy minket magunkra. Miközben az autó a terepviszonyokhoz alkalmazkodik, Ön kényelmesen ül belül, a luxuslimuzinra emlékeztető belsőtér kialakítások között és élvezi, hogy a világ legerősebb személyautó dízelmotorja dolgozik Önnek a motorháztető alatt. Jöjjön velünk! Kalandra fel!