sacperkb Creative Commons License 2005.03.04 0 0 374

Én sem akarok vitatkozni. Neked ott a lapod én meg elmondtam a véleményemet. A többit eldönti a nagyérdemű. Mindenesetre várom a hírleveleket. Ha tényleg "minőség", akkor azt is leírom ide. Én nem vagyok ellened, de a véleményem meglehet valamiről. A nevemet meg nem neked nem adtam meg, hanem általában a net-re nem szoktam feltenni. És a véleményem komolyságát ez nem befolyásolja.

 

Ezt írod "...vlószínűbb, hogy nem volt felkészülve az építkezésre, rábízta magát a tervezőre, kivitelezőre...." Miért, kire bízza magát? Rád? Vagy magára? Végül is sutba az iskolai tanulmányokat, a szakvizsgákat, műszaki ellenőri és felelős műszaki vezetői képesítéseket, gyakorlatot. Minek az? Minek szakember? Hisz megvesz valaki egy könyvet és attól fogva a tudással felvértezve felülbírálhatja a tervezőt, a kivitelezőt, a műszaki vezetőt. Hisz ő olvasta egy jó kis e-book-ban, hogy ezt hogy kell.  Bravo!! Megvan a véleményem egyes kivitelezőkről és tervezőkről, de azért ez már túlzás!

Kell laikusoknak szóló könyv, de annak kifejezetten hangsúlyoznia kellene, hogy ez csak információ, csak kivonat egy komoly szakmából. Hogy ez alapján még véletlenűl se kezdjen komolyabb munkába. Hogy ez csak segédlet ahoz, hogy mire kérdezzen rá a szakemberektől. Tehát nem állítom, hogy rossz a könyv, csak a "tálalása" zavar.

 

És ha más nem, legalább reklámot csináltam az oldaladnak.:) Az igazi véleményt meg a látogatottságod fogja megadni.

Előzmény: jbalog (373)