jbalog Creative Commons License 2005.03.04 0 0 373

Köszönöm a "jó szándékú" hozzászólást.  Nem szándékozom vitatkozni, a mindent leszoló stílust, nem biztos, hogy célt érnék vele.

 

De azért annyit. Ingyenesen is sok tanácsot információt, anyagok bemutatását, azok ár és minőség összehasonlítását költségvetés készítő programot, kap kézhez a felíratkozó 8 db ingyenes hírlevélben. A  véleményed komolyságára jellemző, hogy a neved sem adtad meg a felíratkozó blokkban, csak a nagyon ötletes Sacper kb nevet használtad.

Nem azt sugalom, hogy a könyvel bárki el tudja készíteni saját házát, ellenkezőleg.

 

Sok csunya és elrontott ház épül Magyarországonn, nem valószínű, hogy a tulajdonos építető így akarta, inkább az a vlószínűbb, hogy nem volt felkészülve az építkezésre, rábízta magát a tervezőre, kivitelezőre. Egy építkezés akkor lessz sikeres, ha a megrendelő aktívan közreműködik, és határozott elképzelése van építendő háza nagyságáról megjelenéséről anyagáról. Ezt a felkészülést is hívatott segíteni a könyv. És nem csináld magad mozgalom leírat.

A jogszabály pénzért való árúsítása tiszta zavar, ez nem a könyvbe vann közzétéve hanem tájékoztatásként a weblapon,. Sajnálom,hogy a jelenlegi formájában nem ajánlod senkinek, tehát ismered a jelenlegi formáját? Az előzőekből úgy tünik nem.

Más mondod, hogy kollégáiddal, miket teszel meg az építőipar javulásáért, teszel annyit mind az én ingyenes hírlevelem, ha igen mutasd be. A könyvet nem kell mindenkinek megvásárolni, hírlevelek is hasznosak , és ha ezeket elolvasta, és nem vásáról semmi baj, nem kötelezem, a vásárlásra.

Előzmény: sacperkb (363)