Dr. Laufer Gabor Creative Commons License 2005.03.04 0 0 10280

Kedves Felicitasz,

 

én már nem tudtam beszállni a szoptatás-vitába, de azért véleményeznéd a véleményemet? Azt írtam volna, hogy senki ne fogyózzon szoptatás alatt, és azért ne, mert én úgy tudom, hogy a fogyózással kvázi tönkremegy az anyatej, ha nem is apad el, nem lesz benne annyi zsír, tápanyag meg mieféle, ami kéne, viszont lesz benne egy csomó plusz méreganyag meg bomlástermék ami a fogyózással szabadul fel. Gondolom, Thor unokatesóját is ezért zavarta el a természetgyógyász - de ha ez így hülyeség, akkor légy szíves írd meg, hogy hülyeség.

A plusz mereganyag meg bomlastermek nem igaz (hacsak nem teljesen szelsoseges fogyozasrol van szo amikor mar az izom is bomlik), de a elegtelen zsir, tapanyag reszlegesen igaz.

 

Gabor

------------------------

Kedves padlizsan 007,

 

Ma voltam vérvételen, és megtudtam, hogy a második lombikbébi program sikeres volt (embriotranszfer után 13. napon a HCG szint 344). Tudom, igazából az Ultrahang vizsgálat után lehetek majd nyugodtabb 2 hét múlva,  de azért szeretnék kérdezni valamit, amit ma az orvosomtól a nagy örömhír közlése után elfelejtettem megkérdezni.

 

Normális az ilyenkor, hogy délután-estére nagyon fáj a derekam? Ülőmunkát végzek. Azt olvastam, hogy a hasi fájdalom, görcsölgetés normális, de a derékról nem találtam semmit.

Megjegyzem, nekem a stimuláció alatt is fájt a derekam, de most egyre inkább erősödik.

Adatok: 29 év, eddig nulla terhesség, nulla probléma

 

Bizonyos méh megfeszulesek kisugarozhatnak mindenhova, a hatba is. De hogy ez attol van-e vagy sem, azt igy nem lehet megmondani. Gratulalok, csak orulj szabadon es kesz (tudom, konnyu mondani).

 

Gabor