bezsi1 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 14175

Hali!

 

Szóval:

A probléma akkor jelentkezett, amikor még nem voltak azok a kemény mínuszok.( megj.:garázsban áll a gépes). Indítás után kb.2 perc alatt megszűnt, jobban mondva csendesedett. Hétfő délelőtt indítottam, ( a hőmérő +5c-t mutatott :) ) és sokkal intenzívebben hallottam. Ahogy a gázt adtam és tartottam olyan 2e.körüli fordulatszámon megszűnt, de ahogy elengedtem a gázt, rögtön adta a hangot, (még alapjárati fordulat elérése előtt). Kb. 10 km után elcsendesedett.

Fülelésre olyan kis kellemes súrlódó, ciripelő hangot adott. Nem lehet összetéveszteni az ékszíj megcsúszásával.

A szerelők elmondása alapján azért cserélik párban, mert nem lehet eldönteni, hogy melyik adja a hangot. Hogy miért cserélték az ékszíjat, passz, de ha cserélni kell, akkor cseréljék! Főleg úgy, hogy garis még.

 

Csereautó:

16.óra után érkeztem meg, rögtön beálltak a műhelybe. (Megjegyzem, ott voltam mellette) Mondták, hogy már nem kezdenek hozzá, mivel 16.30-ig van a munkaidő. Mondjuk én kértem a csereautót, mivel másnap Miskolcra kellett vinnem a lányomat.

Az átvétel egyszerű volt, felírták a sérüléseket, megmutogatták. Annyi benzinnel kellett visszavinni, amennyi benne volt, km megkötés nélkül.